![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Selam arkadaşlarGünlerdir siteleri dolaşıyorum ve sadece şu soruya cevap arıyorum: Corel de veya Photoshopta resim üzerine yazı yazdıktan sonra, mesela Corelde yazı vektör tabanlı olduğu için ne kadar büyütülürse büyütülsün sorun çıkmıyor, çözünürlük 300 DPI olduğu zaman (resim Çözünürlüğü) corel de yazısını yazıyorum yazının hatları o an için düzgün oluyor, ama CONVERT BITMAP yaptıktan sonra, yazıların bazı bölümleri tırtıklı kalıyor. Özellikle yatay kesimler bu sorunu nasıl çözebilirim? En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 21:44. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
photoshop için yazdığın yazıları pixellere dönüştürmek için merge layer yada rasterize text komutları işine yarayabilir ama problemi daha açık anlatırsan belki daha fazla yardımcı olabilirim ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Convert
Photoshop'ta çalışmanı tamamladıktan sonra onu Corel'e import et. Yazılarını Corel'de yazdıktan sonra, Convert Bitmap değil de , "Arange'den "Convert to Curves" seçeneği ile çizime çevir. Sorun kalmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence sorun çalışmayı herhangi bir görüntüleyicide kendi boyutundan daha küçük görmesi, böyle bir durumda sorun yoktur sadece görüntüleyici bazı ayarları kısar ve boyutu ayarlar, tam görüntülemede başarılı sonuç alacaktır.
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 21:46. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|