![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba meslek lisesi grafik tasarım blm öğrencisiyim.bir yandan dershaneye diğer taraftanda resim kursuna devam ediyorum.ya kazanamazsam korkusu beni bitiriyor.acilen morale ihtiyacım var teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
sahip olduğun mezihetler o kadar yüksekki senin sahip oldukların inan yüzlerce insanı kıskandırır, Senin kadar şanslı kaç kişi dünyada var. Bilim sonsuzdur bilimin sonsuzluğunu elde etmeye çalışma sadece bildiklerini geliştir.Üniversiteye hazırlanıyorsan dersanedeki rehberlik hocanızla konuş. Yeni gelişmelerden haberdar olmanın en güzel yoludur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ne kadar umut verici olur bilmiyorum ama şunları diyebilirim
sen bu işin ilk eğitimini alıyorsun önce lisede yani zaten elinde bir handicap-yanlış kullandıysam özür dilerim- var.NEyin nasıl yapılacağını biliyorsun. Mesela ben şu an üniversitedeyim ve babamın zorlamasıyla bu bölüme girdim.Fakat ben grafik/resim/tasarımı daha çok seviyorum ve alanımda sayısal.Şimdi babamdan gizli olarak öss ye başvuracağım anadolu lisesi mezunuyum ve güzel sanatlara nasıl girilir onu bile bilmiyorum ![]() Sen bir çok kişiden daha da özele indirgersem benden çok daha şanslısın.Kendine güven önce. Belki komik gelicek ama bir çizim kitabı aldım orada ilk ders çizgi çizmekti ve diyordu ki "kendinize güveniniz geldiğinde çizgilerinizde oynama olmaz fakat güveninizi kaybettiğinizde çizgilerinizde titrer." Kendine güven ki çizgilerin titremesin ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|