![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Pdf çıktı sorunu..
Merhaba arkadaşlar...
Ben photoshop ta 100 cam x 70 cm boyutlarında sunum paftası hazırladım ( renkli ) ve bunu pdf formatında kaydedip çıktı aldım. Fakat aldığım çıktılar 100x70 olmadı 105x75 boyutunda oldu. Ben şimdi ne yapıcam bu neden oldu çok acil yardım ve önerilerinize ihtiyacım var. Sağolun, iyi çalışmalar.
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
pdf i nasıl aldın...print out olarakmı yoksa direk export olarakmı?...Gerçi her ne koşulda olursa olsun aldıgın ölçü aynı olmalı ama scale sorunu var gibi...variable yi 105 yapmış olmayasın yanlışlıkla? Veya çıktı aldıgın yerde scale ayarlrıyla oynamışlardır...Neresinden bakarsan bak anlatımına göre sorun scale...başka bişi diil
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
bide dpı oranına baksan ondanda kaynaklanıyoo olabilir belki yannışlıkla değiştirmiş olabilirsin saygılar...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|