![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
MX freehand yardım?
MX freehand programinin nasi kullanildigi ile ilgili turkce bir kaynak biliyor musunuz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
grafik programları bölümüne taşınmıştır.
Buradan cevaplanabilir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar freehandi kullanma klavuzu gibi birsey var mi turkce?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Freehand Mx Tutorial
http://www.macromedia.com/support/training/ ama artık burada çıkmıyor ben baktımda biraz evvel ..adobe satın alınca değiştirmiş yakında daha kapsamlı olacaktır burayı takib et...
sevgiler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Macromedia Freehand'in standart help içeriği yazılımı öğrenmek için çok temiz ve dolu bir kaynak. İngilizcende sorun yoksa baştan sona okuyarak programı bitirebilirsin.
(sıkmıyor da. ben 3-4 gün yoğun bir çalışmayla bitirdim.) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili arkadaşlar,
freehand dünyasına mx ile girip hayat küsüp bunalıma düşüp kapı kapı dolaşmayın mx freehandin insanları yaşlandırmak için yarattığı bir sipop programdır. bu sipopa uymayın kullanmayın hafif amcaoğlu olan bir büyük abisi ile başlayın kullanmaya FH10 inanın pişman olmayacaksınız bysavas bysavastr@hotmail.com www.insomnia-design.com |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|