![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Corel Draw 12 açılmıyor! lütfen yardım !!!
arkadaşlar benim makinam dahil 3 arkadaşımın makinasında da corel draw 12 çalışmıyor. XP cd sinde problem olabileceğini düşünüp 3 tane cd değiştirdim.corel cd sinde problem olabileceğini düşünüp 2 ayrı cd den kurdum.bi kaç tamir yaması buldum onları yaptım.ancak sonuç nafile.program ilk kurduğumda sorunsuz çalışıyor bi kaç sefer sonra corel logosu olan kalem görünüp kayboluyor ve hiç bir hata mesajı vermiyor ama programda açılmıyor.programı kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor ama bikaç sefer sonra aynı şeyi tekrar yapıyor.Lütfen birisi yardım etsin işlerim çok aksıyor bu yüzden !!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
benim de!!
meraba..
ben de aynı sorunla karşılaştım bir kaç kere..bazen çözdüm ama bazende çözemedim.. sorunun kaynağı çeşitli çünkü.. 1. directx sürümü kesinlikle 9 olamlı hatta 9c olmalı..olmazsa çalışmıyor.. 2. işletim sisteminin bazı güncellemeleri (hangileri olduğunu çözemedim, tamamen şans) programın çalışmasını etkiliyor. En iyisi corel12 sistem gereklilikleri (system rrequirements) belgesini incelemek..sanırım o zaman çözülebilir sorun.. Saygılar..Sevgiler.. Memento mori... |
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
|
Sebebi
Arkadaş konuya hafif değinir gibi olmuş ama: Tek sebep güncellemelerdir nette iken corel çalıştırma yada Corel'in Kendini güncellemesine izin verme
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
konuyu kilitelemem gerekiyor lütfen dahaz fazla yorum yapmayın
programın neden kilitlendiğini anlayan alnadığına göre daha da uzatmasak ve söz konusu programlar işletim sistemlerinde 3'er 5'er CD değişitirebilme zengilniğine pek değinmesek iyi olacak Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|