![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
bu çalışmayı tamamen photoshopla yaptım!! yorumlarınızı-ilgilerinize-beğeninize sunuyorum..
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 23-09-2007 00:48. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Perspektifi deformasyon biliniçli midir?
Bilinçsizse farklı bir yorum bilinçli ise farklı bir yorum yapacağım. Diğer taraftan diğer çalışmanızda havuzda olan ya da binada olan deformatik görünüm bilinçliymiş gibi geldi. O yüzden "day of the tentacle" binalarını hatırlattı. Ama bundaki perspektifi deofrmasyonlar bilinçli gibi değil ve biraz can sıkıyor kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkürler
photoshopta yapıldığı için perspektif vermek tamamen kişiye bağlı -dolayısı ile bilinçli oluyor. yani görünen herşey için teker teker uğraşmak gerekiyor.ama deformasyona gidiş bilinçli
belli bir ufuk noktası var ama yok gibi.teşekkürlerEn son lumina tarafından düzenlendi : 23-09-2007 00:49. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
umarım kızmazsınız ama neden bunları photoshop ta çalışıyorsunuz merakımı cezbetti....
yani belli ki photoshop u fena kullanmıyorsunuz tasarımlarınızın eskizleri gibi görünüyor affınıza sığınarak söyleyeyim...Perspektiflerdeki çabanızı 3d programların renderlarıyla daha anlaşılır yapabilirsiniz böylece photoshop bilginizi ve enerjinizi daha görsel efektler için kullanırsınız diye düşünüyorum... Yani ben öyle yapıyorum bildiğim herkes de öyle yapıyor... En son lumina tarafından düzenlendi : 23-09-2007 00:50. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
bazı şeyleri zorlamak adına , iyi bir deneme olduğunu düşünüyorum tebrikler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
bir arkadaşım da paint te yapmıştı.... sana tavsiyem cad programları kullanman... vaktini ve enerjini onlara harcaman daha iyi olur diye düşünüyorum..
En son lumina tarafından düzenlendi : 23-09-2007 00:50. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkürler
|