![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3dmax 7 de move ve rotate'te sorun
3dmax 7 ile çalışırken move komutuna tıklayıp sağ tuş yaptığımda çıkması gereken ekran kutucuğu çıkmıyor.programı kaldırıp tekrar kurduğumda da sorun hallolmadı.bana bu konuda bişi önerebilir misiniz?
teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba bubble, Genellikle objenin üzerine 'mouse' un sağ tuşuyla tıklandığında menü görünmelidir.. Menüde 'move' komutunun sağındaki kutunun üstünde ise 'mouse'un sol tuşuyla tıklamak 'transformer' penceresini açar...'move, scale, rotate' komutlarının üzerine gidildiğinde 'transformer' tipinin ismi de değişerek çalıştığınız komuta göre düzenlenir... Ekte bir görüntü bulacaksınız... Umarım sorunuzu yanlış değerlendirmemişimdir... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu özelliği biliyorum,ancak ben de bu özellik çalışmıyor.onu nasıl giderebilirim diye sormuştum...
teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba bubble, Ümit ederim ki bu kez doğru bir yaklaşımdır ve aşağıdaki bilgi yardımcı olur...bu bilgiye 3DS Max 7 help'inden de ulaşabilirsiniz ... Eğer ‘viewport right-click menu’ görünmüyorsa ‘UI scheme’ i tazeleyerek/yeniden yükleyerek geri kazanabilirsiniz. Bunun gerçekleştirmek için farklı bir .cui file yükleyecek ve ‘Customize menu > Load Custom UI Scheme’i kullanacaksınız, daha sonra original ‘.cui file’ı tekrar yükleyeceksiniz. ‘Right-click viewport menu’ ya yeni ya da original ‘UI scheme’ yüklemesinin ardından aktif olacaktır... Umarım yardımcı olur.. İyi çalışmalarEn son asteria tarafından düzenlendi : 30-10-2005 18:09. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba arkadaşlar. 3ds max 7.5 i aldım.nasıl kurabilirim?yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
cd de crack dosyasını ıcınde gereklı acıklamayı yapıyor olmalı zaten ama yapmıyorsa kı bende 7.5 degıl ama 6 nın bılgılerı var gonderırım ona gore uyarlama yaparsın tabı orcınalse bılemem daha hıc kullanmak nasıb olmadıda
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
ezgierk konu dışında yazı yazıyorsunuz
bunun bu konu ile ilgisi yok aldığınız yere sorun nasılsa lisanslı aldınız o kadar parayı veren birine yardımcı da olmalılar kırık programlar hakkında bilgi veren ve isteyenlere forumun kuralları bir kere tekrar edilir. lkdel etti devam edersebiz forumdan atılırsınız bu kadar.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
asteria'ya biraz geç oldu, ama denedim bende original.cui görünmüyor.
Bende: ModularToolbarsUI.CUI MaxStartUI.cui MaxBackupUI.cui discreet-light.CUI discreet-dark.CUI DefaultUI.CUI var.hepsini denedim olmadı yine de. Acaba başka bir isim olarak, yada başka bir folder'da olabilir mi?yada eksik olduğu için mi çalışmıyor? teşekkürler |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|