![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
corel dökümanları istiyorum nerden bulabilirimmmm çok lazım acillll
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
slm. corell dökumanlarını nerede ve ne için kullanacağını açıkca belirtiesen sanırım daha fazla yardımcı olabilirim.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Corel
Ya arkadaslar merhaba internette corel'e sıfırdan baslayanlar için kaynak bi site varmı şimdiden sağolun
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
corel kaynak
http://www.xxxxx.com/ bu sayfaya git ..Burada xxxxxxxarat önünde xxxxxxyazan dosyaları indir ---buradan sonrası yönetici tarafından silinmiştir
Lynda.com xxxx xxxx xxxx xxxxx xxxx xxx Sevgiler En son ayasofya tarafından düzenlendi : 01-01-2006 19:14. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
bu forumda torent bilgisi verilmez
Lynda.com paralı olarak eğitim CDsi ve DVDSi satan bir ticari kuruluşun sitesidir. Buradan yasal olmayan kopyalarını indirmek hakkında bilgiler veremezsiniz. Kurallara uyunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Corelin Kitapları Türkçe olarak kitapçılarda satılmaktadır...Aynı zamanda e kitap olarakta bulma imkanın var bu dökümanları..Burada yasak olduğu için link veremiyorum...ama emule veya kazaa gibi programlarla aratma yaparsan bulabilirsin...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Corel X3 Sürümü Piyasaya Çıktı !!!
15 Günlük Deneme sürümünü www.corel.com adresinden indirebilirsiniz...Ben denediim...Çok Değişiklik yok ama daha başarılı gibi görünüyor...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|