![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Çizgi
Merhaba arkadaşlar ;
Foruma yeni üye oldum . Doguş 1.sınıfta Grafik tasarımı okuyorum , elimden geldigince buraya yazmaya calısacagım ve şöyle bir araştırma sorusuyla karsılastım . Çizgi Nedir ? Sizinde fikirleriniz ve yardımlarınızla bir ödev oluşturmaya çalısacagım yardım ederseniz sevinirim . Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Çizgiyi yorumlamak ödevin kapsamina da bagli ama bana sadece cizgi dersen sana pekcok sey soyleyebilirim..
Çizgi bi sinir olabilir: Giremedigin bi alan siniri olabilir, ucurum siniri olabilir. Çizgi gerilim noktasi olabilir: kisaca cizgiyi asmak deyimini de kllanabilirim..bi kopegi kizdirma ya da belli bir nokatdan sonra yaklasamamak..vs. Farkliliklarin sembolu olabilir, bütün farkliliklari dusune bilirsin..carsafli bir bayan ve yaninda mini etekli baska bi bayan, farkli cizgilerdeler..vs..vs |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
dokou selamm
Ben de doğuş universitesi grafik 1. sınıfta okuyorum..Bu siteyi yeni farkettim..çok merak ettim seni ya acaba kimsin sen..??belki de hergün konuştuğum birisin ..=) bana mail atabilirsin adresim var sitede..ii çizimler hepimize
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilk çağrışımı sınır,kısıtlama,gibi geldi bana
|