![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
ArkadaŞlar Ben Yenİ Üye Oldum Herkese Selam
Ben Corelde ÇaliŞiyorm Ama Freehandde Kullaniyorm Corelde YaptiĞim İŞİ Freehanda Nasil Atarim Yardimci Olursaniz Çok Makbule GeÇer |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
coreldeki belgeyi export ile AI yada EPS kaydet.sonra freehandte aç |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
defalarca belirttiğim ve
forum kurallarında bas bas bağırdığı gibi "çok acil yardım" şeklinde konu başlığı olmaz. forum kurallarını okumuyorsunuz belli ki. Konu başlıkları konu içeriğini anlatmak zorundadırlar. Eğer konu başlığı bizi ilegilendirirse girer bakarız ilgilendirmezse bakmayız. "çok acil yardım" başlıklı konular beni hiç cezbetmiyor. Benim de işlerim çok acil ama forumu takip etmek durumundayım. Ben düzelttim. Lütfen dikkat.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
corel ve freehand
kusura bakma ayasofya ama nereye yazacğımı bilemedğimden böyle oldu pardon.
ama bu AI olarak freehand almıyor programı kilitliyor.daha başka türlü corelden freehand e nasıl atılır iş. asahinboy yardımın için çok saol |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
export etmek istediğin corel dökümanında resim varsa şayet bunu yapar, ama bunundu önüne geçmek için .ai export sırasında kayıt ederken illistrator 6 olarak çıktı al export işlemi bittiğinde bi pencere açılacak buradada sana dosya içindeki resimleri .eps formatında kayıt edip etmek istemediğini soracak save diyince yazılar için .ai resimler içinde .eps formatında 2 çıktı almış olacaksın, bu en sağlıklısı...bir diğeride .eps çıktı almak res.300 çıkış aldınmı sorun olmaz ama resim formatında olacağından kontrolun sıfır olacak
ha unutmadan, .ai çıktı alırken ayarlarda curves işaretleki fontlar convert edilsin ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
tamamdır
darkart çok saol dostum oldu ama resimi görmedi resim dosyasını seçmedi ai 6 olarak aldım ama pencerede açılmadı neden oabilir.çok tşk ederim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
ya dostum inan kusura bakma yanlış yazmışım
5 olarak kaydedicen ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
freehand ile barkod
arkadaşlar freehand ile barkod naıl yapılır ama font tipi barkodlardan değil yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa şimdiden tşk ediyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Freehand barkod yapamaz, aslında Corel de yapmıyor sadece eklenti bir program sayesinde bunu yapıyor...Bunun için extra bir program bulman gerekli ya da corel kurman gerek
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|