![]() |
|
|||||||
| Grafik Programları Grafik programları ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz ya da daha iyi sunumlar pratik önerileriniz mi var? Bu başlık altında paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Photoshop ile ilgili bir sorum var.
Merhaba,
Photoshop'ta brush size olarak yuvarlak bir şekil alır ya o bende artı şekline geldi.Düzeltemiyorum da. Brush size'ı ne kadar büyültsem de artıda hiçbir değişiklik olmuyor.Acaba bilmeden bir ayarı mı değiştirdim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
belki
Aynı problem bende de bazen oluyor ancak bilgisayar'ı yeniden başlattığımda ortadan kalktığını görüyorum aynı şekilde undo, redo komutları da aynı zamanlarda kısayollar ile çalışmıyor.Bunun programın sürümüyle veya orjinalliğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum....
Bu konu hakkında son noktayı koyamadım henüz. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
brush aracı seçiliyken fırçanın boyut ayarının yapıldığı yerde bir küçük ok vardır. oraya tıklandığında sağda bir sürü seçenek çıkar. orada brush style galiba, yükleme ve resetleme seçeneği vardır. oradan da değişik ayarlar yapılabilir ve eski hale döndürülebilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
:-)
Teşekkür Ederim.Başkasına yardım etmeye çalışırken ben öğrendim:-)
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
denemiştim
brush aracı seçiliyken fırçanın boyut ayarının yapıldığı yerde bir küçük ok vardır. oraya tıklandığında sağda bir sürü seçenek çıkar. orada brush style galiba, yükleme ve resetleme seçeneği vardır. oradan da değişik ayarlar yapılabilir ve eski hale döndürülebilir.
Onu da denedim ama nafile işe yaramamıştı. Bu arada geçenlerde kendi kendine düzeldi.Bilmiyorum valla ben anlamadım bu işi. Hepinize de çok teşekkürler! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
fırça seçiliyken Caps Lock 'a basmayı dene bir de..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
bende o sorun klavyede bir tuşa yanlışlıkla bastığımda oluyor.tuşu bulursam iyi olucak derken verilen bilgiler işime yaradı teşekkürler...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|