|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Gazi Üniversitesi Yaz Okulu
Arkadaşlar 30 Ocak - 4 Şubat arası Ankara'da Gazi Üniversitesi 'nde kış okulu var.
Yurt dışından yürütücü hocaların ve öğrencilerin de geldiği çeşitli workshopların olduğu bir organizasyon düzenliyorlar. İlk değil ve galiba sonuncusu da olmayacak. Katılım ücreti: 50 ytl ama organizasyona baktığınızda o kadar da pahalı sayılmaz ilgilenenler için: http://www.mmf.gazi.edu.tr/mimarlik/kisokulu2006.htm Ailemden izin koparabilirsem ben de gideceğim; hem niye buluşmalara ytü'nün gitmediğini soruyorlar: güzel bir cevap olabilir İyi günler... En son güvennn tarafından düzenlendi : 15-01-2006 11:57. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
kış okuluna katilanlar varmi
kiş okulu süperdi.ama bu seneki bütçe sanirim biraz kisitliymiş
![]() geçen sene ki gibi herşey bol keseden değildi yani.genel olarak gazi öğrencileri çoğunluktaydi(nede olsa gazi öğrencilerine ücretsizdi) erciyes üniversitesi,odtü,zonguldak karaelmasve anadolu üniversitelerinden öğrenciler çoğunluktaydi.ama ben hiç yildiz teknikten birilerine rastlayamadim.sonuç olarak güzel bir ortam oldu.uluslararasi bir kaynaşma ortami oluştu.sene herkesi bekleriz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Niye rastlayamadığını hemen açıklayayım. Kar tatili nedeniyle okulumuz bir hafta uzadı. Hem de proje tesliminin olduğu final jürisinin olduğu hafta kış okuluna denk geldi. Ve hiçbir mimarlık öğrencisi katılamadı bizden. Ben de çok üzüldüm ama elden gelen birşey de yoktu. Umarım seneye takvimler uyar da katılabiliriz. Güzel olması dışında başka şeylerden de bahsedebilirsen sevinirim?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
bu yıl hakkında bir gelişme var mı? geçen yıl katılmıştım bu yıl da katılmayı düşünüyorum.
not : ankara dışından gelecekler soğuğa karşı tedbirli gelmeli geçen yıl donmuştuk ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
|
Gazi Üniversitesi Kış Okulu
Merabalar Trakyalı Arkadaşlar..
Forumu kullanalım aktif olun biraz!!! Güncel haberleri birbirimize aktaralım... Size şu sıralar Gazi Üniversitesinin kış okulu hakkında bilgi vermek istiyorum.10 günlük bir workshop olan kışokulunun üçüncüsü düzenleniyor!Yabancı hocaların,yabancı öğrencilerinde katıldığı kış okulunun konusu"lost spaces!" ve de sınav tarihlerimize göre tam sınawlarımızın bittiği zamana denk geliyor.ücreti 50 ytl.(200 kontenjanlık) ilgilenmek isteyenlerin bilgilerine... ![]() son başvuru 30 Aralık 2006... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu yilki gazi kış okulu duyurusu
bu yılki kış okulu için geniş bilgi bu adresten arkadaşlar.sanirim kayit için bu gün son gün.geçiktim galiba..
http://www.ewsad.gazi.edu.tr/ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
ayrintili bilgi için burdan buyrun...
http://www.ewsad.gazi.edu.tr/ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Başlıkta yaz okulu der ya..O konuda birşeyler söylemek istedim.Gazi mimarlıkta yaz okulu çok ders için yoktur arkadaşlar.Hatta en fazla 2 ders açıldı sanırım.Onlar da önşartlı dersler değildir dolayısıyla okulunuz uzadıysa telafisi yaz okulundan alınan derslerle mümkün değildir.Bunun yanında yaz okulu olarak değerlendirilebilecek workshoplar da yapılmamıştır şimdiye dek..Keşke uygulamalı bir şeyler yapabilseydik ama bu girişimlerde sonuçsuz kaldı..
Ayrıca bilindiği üzere kış okulu vardır.Kış okulu da 10 gün süren workshoplardan oluşur..Katılmak,yabancı hocalarla ve meslektaşlarınızla yaptığınız çalışmalar ayrı bir zevktir..Eğlencelidir.. En son cakils tarafından düzenlendi : 10-03-2008 23:37. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|