|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
ya bakıyorum okulda da arkiterada da tek ilgi alanı masa tenisi....
oturup biraz kaynak kurcalayın faaliyetler düzenleyin ne bileyim mimarlık adına bi adım atın...... bu yaz betonart yaz okulu erciyeste yapılacak kimsenin ne haberi ne ilgisi var... maşallah bööle devam edin siz.... hanginiz mimarlık adına proje konusu dışında bi literatür incelemesi yaptı söyler mi? sözüm meclisten dışarı..... masa tenisinizde hayırlı ossun geçen yannışlıklan kolunu kırdıydım ama onarmışınız kusura bakmayın elim takıldıydı kırıldı.......... ![]() |
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
madem kırdın ,kolun takıldı insan olsaydında kopan parçayı bi kenara koysaydın herkimsen iyiki o gün karşıma çıkmadın insanlara ahkam kesicene bence sen biraz insanlıktan dersini al... ![]() En son Arkitera Editor tarafından düzenlendi : 27-04-2006 15:23. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
XXX Kimsenin işine karışma hakkın yok... İsteyen masa tenisi oynar isteyen litaratür inceler... Kişi bunlardan hangisini yapmak isterse seni hiiiiççç ilgilendirmez... Yok hala beni ilgilendirir ben herşeye maydonoz olmak istiyorum diyorsan sen bilirsin...
1907UNIFEB Renk Ayrımı Yapmak Yok... Hepimiz Kediyiz... En son Arkitera Editor tarafından düzenlendi : 27-04-2006 15:24. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
xxx.... sana ders vermeye yada akıl vermeye niyetim yok adam olmak istiyorsan olursun yok ne olmak istiyorsan onu olursun senin gelecegini düşünecek kadar degersiz vaktim yok... burası insanların fikirlerini açıkça söyleyebildigi demokratik özgür ve seviyeli bir ortam... senin gibi terbiyesizlerin yeri degil.... ya insan gibi oku msgları ve gerekli saygı çerçevesinde ver cevabını yada benimle muhatap olma.kimseyle kaybedecek vaktim yok hele senin gibilerle hiç... bundan sonrada verecegin olumlu yada olumsuz hiçbir cevabını kendime muhatap almıyorum...saygılarımı sunarım En son Arkitera Editor tarafından düzenlendi : 27-04-2006 15:25. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Muhattap olmak istemeyen vatandaş buraya topic açıp milleti eleştirmez... Yok açıyosan o zaman bu kadar salyaların akarak hakaret savuramazsın... terbiyesiz dedin , küstah dedin , seviyesiz dedin... Adam olmakta benim bileceğim iş literatür karıştırmakta bunlar seni hiiiçç ilgilendirmez... Bu arada benim üslübumu eleştirirken seninkinden daha çok bilgi sahibi olduk... Mahallenin bi başından ses gelir ya SELE VAR SEPET VAR diye işte onlardan pekde farkın yokmuş... Yazında da demişsin burası özgür ortam o zaman bizde istediğimizi konuşuruz tartışırız... Senide beş kuruşluk ilgilendirmez... Saygıdan bahseden kişi kendi yazısını bi daha okusun bakalım... Karşısındakine ne kadar hakaret savurmuş... Şimdi bana yine hakaretler savuracaksın ama hiççç umrumda değilsin... Sanal alem tribi bunlar... Saygıda sunmuyorum...
1907UNIFEB Renk Ayrımı Yapmak Yok... Hepimiz Kediyiz... En son Arkitera Editor tarafından düzenlendi : 27-04-2006 15:26. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
gölge etme
mor kedi gölge etme kendi işlerinle uğraş insanların vakitlerini nası geçireceği seni hiç ilgilendirmez.
özel mesajını oku mümkünse???? |
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
erkek kabalığını kendini bilmezliğini birkez daha göstermiş oldunuz arkadaşlar. sizlerin gibiler sayesinde erkek neşriatı yaratılışından beri hiçbir ilerleme kaydedemedi. yerinizde sayıyorsunuz. hala mağara adamı gibisiniz. tek farkınız ateş bulunduda çiğ yemek yemiyorsunuz. yoksa ne konuşmanız ne giyiminiz ne oturup kalkmanız nede konuşmanız değişmedi. hala o zamanlardaki insanlar gibi homurdanıyorsunuz. konuşmak bu değildir beyler.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mor Kedİcİk Sanane Mİlletİn Yazmasindan Sende AÇ Bİr Konu Mİllete Laf AtacaĞina, Bura ÖzgÜr Bİr Ortamsa Kİmse Kİmseye KariŞmasin Tamam Mi? Yazdiklarinla Uyguladiklarin ÇelİŞİyor Dİkkat Et...
eminim masa tenisi oynamayı bilmiyosundur. bu yüzden de oynayanları kıskanıyosun gel sana da öğretelim
ArTiSs MiMarRr En son nakata tarafından düzenlendi : 27-04-2006 15:25. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
bunu bilince bi yanınız mı artıyor |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Sevgili Arkadaşlar,
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyan sizlere sebep her ne olursa olsun bu şekilde konuşmayı yakıştıramıyoruz. Daha seviyeli sohbetler yapılması konusunda sizleri bir kez daha uyarmak zorundayız. Not: Bu konu mesajlara kapatılmıştır. Anlayışınız için teşekkürler, |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|