|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Oyun, Çocuk, Bela, Proje, Sıkıntı, Aydınlık....
Arkadaşlar,
KTÜ forumunda gördüm süper olmuş... Bizde Yapalım derim... Bir kelime yazıcam, kelimeyi gördüğünüzde aklınıza gelen ilk şeyi yazıcaksınız... Sizin yazdıklarınızı da başkaları devam ettirecek... Bence gayet keyifli..!!! Hadi bakalım... ...........HAFİF............. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Valla ne diyim saçma bence ama arkadas yazmış bikere keyifli felan demiş kırmak olmaz yazayım bişe bari.
..................PAMUK........................ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
..........cep................
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
ne kadar gerekli?
daha önce de benzer oyun arkiterada yayınlandı ve kapatıldı
o yüzden başlamadan durması en iyisi yine de siz bilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok sıradan bi forum oyunu bence gereksiz...
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hayrola arkadaşlar !
İstemiyosanız yazmazsınız bişey... Yani arkadaş! bi kerede tamam güzel olmuş, iyi düşünülmesede etkili olabilir deyiverin yav... Ölmezsiniz... Okulda yaptığımız tüm faaliyetler, başlangıçta basit gelen, sonradan ciddi birer organizasyon olan işlerdi. Unutmayın!!! Bu forumu atıl olmaktan kurtarmak amaçlı yapılan bişey bu... Eğer 5 kişi bu forumda yazışmayı sürdürmeyi istiyorsanız siz bilirsiniz ama bence foruma hareketlilik vermeli ve okuldaki arkadaşlar bu forumu kullanmaya özendirilmelidir. (herşeyde olduğu gibi) "Gereksiz" mi? Çok şey öğreneceksiniz...;Tıpkı benim gibi!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
benim fikrim gereksizden yana...
isteyen oynar zaten...
|
|
|
#8 |
|
Ziyaretçi
|
Bu TÜr Oyunlarin OynandiĞi
Bu TÜr Oyunlarin OynandiĞi BaŞka Forumlar Var
))Bİlİyorsun Kİ Bİnlerce Kelİme Üretebİlİrİz,hatta Sen İngİlİzce ,espanol Ve Ne Bİleyİm Daha BaŞka Dİllerden De Yazsan Merak Etme Aklin AlamaycaĞi Kadar Kelİme DÖkebİlİrİz Tabİ Buradakİ ArkadaŞlarla Oyun EĞlencelİ Aslinda (ama KÜÇÜkken:d ) Dostum Bu Arada Bayraminda Kutlu Olsun,bİzlerİn EĞlenemsİnİ DÜŞÜndÜĞÜn İÇİnde TeŞekkÜrler... Sende Bİlİyorsun Artik,malum GerÇeklerİ.... |
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|