|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
aramızda izcilik yapmış olan varmı?
arkadaslar proje konum izci barınagı
degil izci olmak izciye 5 metre yaklaşmadım bile nasıl barınağını yapacagım?? bana yardımı olabılecek arkadasları beklıyorumm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
İzci Barınağı
"İzci Barınağı" başlığını içerdiğinden çok emin olmamakla birlikte bu tip bilgileri gerektiren konuları Neufert'ten bulabilirsiniz.
En azından aklıma ilk gelen şimdilik bu. Gülin Şenol |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
atıyorum shadowandlight bizim sınıftan biri ama kim...???
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşım scoutooz@gmail.com adresinden bana ulaşırsan sana izci barınakları hakkında detaylı bi dosya yollayabilirim.ayrıca yapılmış pek çok izci barınağı fotografıda elimde mevcut eğer işine yararsa.................
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşım ben bir izciydim içerisinde mini bir banyo wc, 2 tane ranza ve elbise dolabı olan orman içi bungalow da yaşadık anlıcan böyle basit bir şey ancak doğayla mümkün olduğunca iç içe tasarlamalısın...yani önünde bir çeşmesi temizlik malzeme alanı ...v.s. mutlaka bahçede olmalıdır...izci çalışkandır....ve de herşey mümkün olduğunca pratik tasarlanmalıdır.örneğin bir mutfaK olmaz....toplu yemek yeme alanı etkinlik alanı ve de tören alanı olmalıdır.başarılar...bu sırada mekan ile ilgili bir kaynağınız varsa yada yapmış olduğunuz ödev nihanb@hotmail.com a atarsanız sevinirim...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|