![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
3D modelling icin iyi bir bilgisayar sistemi kurmayi istiyorum. Bu ise baslamadan once sizlerinde goruslerini alip ona gore parcalari belirlemek ve sistemi kurmayi planliyorum. Kuracagim bilgisayarda olmasini istediklerim:
1-Min 8 GB DDR2 Ram 2- Anakart Genisleme yuva sayilarinin fazla olmasi 3- Mumkunse cift islemciyi kaldirabilecek bir anakart 4-SCSI yada yuksek veri transferi yapabilecek bir hardisk 5-3D modelleme de iyi verim elde edilebilinecek bir ekran karti. Bu yazdiklarima gore bana parcalar onerirseniz sevinirim. Bu parcalarin yani sira sitem olarak da onerebilirsiniz. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
SİSTEM
ASUS M2N32-SLI DLX WIFI DDR2 SES+GLAN+SATA2+16X 940 PIN AMD CPU ATHLON 64 X2 4200+ 940 PIN D.CORE RAM 1 GB 400 MHZ DDR2 KINGSTON 4 ADET ASUS VGA EN 7950GX2 2PHT 1 GB 512Bit DDR3 16X 2 ADET SLI KASA THERMALTAKE KANDALF SUPER TOWER PSU HARİÇ PSU TAGAN EASYCON 480 WATT SONY X95KS 19" DVI HARDDISK WESTERNDIGITAL 74 GB 10000RPM 16MB RAPTOR 2 ADET DVD ASUS DUAL LOGITECH KABLOSUZ DİNOVO KLAVYE MOUSE SET BLUETOOTH Yaklaşık sistem fiyatı : 5000$ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|