![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
laptopta yoğun performans
merhaba arkadaslar..ben pc mi satıp laptop almak istiyorum,fakat bilgisayarı yoğun performansta kullananlardanım(modelleme,animasyon).
bu şekilde yoğun kullanımlar için laptopların(ortalama özelliklerde olanlar,512 ram,p4 vs.)pek de uygun olmayabileceğini(hatta güvenilmeyeceğini) duydum.bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan arkadasların tavsiyelerine ihtiyacım var.şimdiden tesekkür ederim.. herkese iyi çalışmalar.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Pc
bi lap-top Dan alicagın verimle bi masaustunu kesinlikle bir tutma fakat istenirse birazda paraya kıyarsanız guzel bisiler cıkar ortaya ama sunu hic unutma bi lap - top la masaustu arasında cok fark vardır lap top pc nin omru en fazla 2 sendir.
Hayırlısı Alıcı olursan parca konusunda yardımcı olabilirim program gereksinimleri hakkında ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
asus a600m alırsan bir pc kadar performanslı bir cihaza sahip olursun şu an alınabilecek en iyi notebook bir incele hak vericeksin
http://www.pcdepo.com/asp/show_stock...uct=UN102ASU23 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Laptopta gerçekten performans isteyenler mutlaka baksın
Laptopta gerçekten performans isteyenler mutlaka baksın sağlam bir cihaz
Asus a600m Özellikler Ürün Kodu : UN102ASU23 Marka ASUSTEK Çanta hediyeli Bu ürüne Peşin Fiyatına 12 yada 15 taksitle sahip olabilirsiniz. İşlemci : Intel Pentium M 760 2.0 GHz/2MB/533 (Sonoma) Ekran : 15.4" WIDESCREEN WXGA TFT Parlak Ekran / 1.3 Mega Pixel WEB KAMERALI RAM : 1024 MB DDR-2 533 Mhz RAM (Max 2 G) HDD : 100GB 5400 RPM Harddisk Ekran Kartı : 256 MB Ge_Force 7300 Ekran kartı (Paylaşımsız) Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, 1xParalel Port , PCMCIA 2.1,IRDA , Tv Out 802.11g WiFi Kablosuz Arabirim, LAN ,Bluetooth ,Card Raeder 4+1. Optik Sürücü : 8 X DVD Dual RW Audio : AC97 S/W, Audio DJ İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home TR Ebatlar : 354x 284 x 35.2 mm Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 cell 4 saat Klavye : Q Turkçe 85 Tuş Hediye : Taşıma Çantası Ağırlık : 2,85 Kg |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
fiyatı nedır
fiyatı hakında bilginiz var mı autocad ve 3d max kullanırken sizce verimli olur mu
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
![]() |