![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Sony VAIO
Arkadaşlar Sony VAIO kullanısıyım ve gerçekten çok memnunum...Bir çok serisi var kesinlikle size hitap eden özelliklere sahip bir VAIO da bulabilirsiniz..Daha ayrıntılı bilgi alabilmek için www.sony.com adresinden yararlanabilirsiniz..Ayrıca teknoloji hakkında bilgilerde edinebilrsiniz...teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
daha çok satıcısıymış gibi olmuş... reklamlar ![]()
1907UNIFEB Renk Ayrımı Yapmak Yok... Hepimiz Kediyiz... En son servet.guldes tarafından düzenlendi : 23-03-2006 23:48. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
vaio
madem vaio dedik bu konuyu konuşalım adam gibi
![]() ben 2.5 senedir toshiba'nın A30-203 adlı lanet olası mavi laptopunu kullanıyorum. evet duygusal bağlarımız var lanet olsun demek şimdi biraz ağır kaçıyor gibi gözükebilir. kendilerilye kişisel bir sorunum yok ama... bu arkadaşın fanını bilgisayarın altına koymuş sevgili mühendisler ve 6 ayda bir tozunu aldırmak için servise götürmem gerekiyor şaka yapmıyorum toz aldırmak için evet. ve etrafımda bu laptop'a sahip onlarca kişi var hepimiz bundan şikayetçiyiz.onun dışında gayet iyi aslında ama bu o kadar büyük bir sorun ki bütün iyi yönleri gölgeliyor. bundan sonra alacağım laptop olarak vaio'yu çok ciddi bir şekilde göz önünde tutuyordum, hala da tutuyorum biraz ama... 1.5 ay önce arkadaşım £1.400'a sony A serisi laptop aldı. piyasanın belki en pahalı laptopudur. 17 inch ekran ve evet düşünebileceğiniz herşey var içinde. evet tasarım da kusursuz... gel gör ki 1.5 ay sonra şimdi kendilerine hayat nasıl diye sorarsanız bana £1.000 ver bu laptopu gözümü kırpmadan sana vereyim diyor.onunkinin pil ömrü yerlerde, çok çok yavaş... ama çok güzel bir laptop kim ne diyebilir. bir başka kullanıcı ekranının aldığı günden beri sorun yarattığından şikayetçi arkadaşımın patronu oluyor o da. çok memnun bir vaio kullanıcısı tanıyorum, o da sadece word kullandığını itiraf etti geçen hafta. eee dedi bu bilgisayar öyle editing ve çizim için değil kullanırsan tabi yavaş olur diye de ekledi. bence çok güzel özetliyordu durumu. vaio çok güzel bir laptop. piyasanın en güzel tasarımları vaio'da, mac'lerle birlikte. ama malesef sony sadece walkman yapmakta bir numara olduğunu düşündürüyor bana. elektronik eşyalar alırken, her markanın sadece çok iyi olduğu alanlarda güvenin. sony - walkman philips - müzik sistemleri ibm - laptop canon - kamera isimleri az çok atıyorum ama yaklaşık olarak böyle bir şey, baktığınız zaman ürettikleri sayılara her markanın çok iyi olduğu bir dal var bir şekilde sivrildiği. sony ufak müzik çalarlarında pil ömrünü inanılmaz noktalara çekti 40 saate kadar getirdi bir yandan discman'lerde çevre dostu piller geliştirecek kadar ilerledi ancak kameraları laptopları dökülüyor. siz siz olun almadan önce elektronik eşyaları internette hakkında yapılan yorumları okuyun. her elektronik eşyanın kötü başarısız yanları var. o yüzden önceliklerinize göre fedakarlık yapabileceğiniz alanlarda kusuru olan elektronik eşyalar alın ![]() ve evet teknik servisi de göz önünde bulundurun. vaio bu konuda da çok kötüymüş duyduğum kadarıyla. HP ve Dell laptoplar hiç fena gözükmüyor ben de onların gönüllü reklamını yapim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Compaq markası ile birleştikten sonra belki iyi bilgisayar üretirler diye düşünmüştüm ama maalesef yanılmışım. Estetikten yoksun kaba saba ürünler üretmeye devam ettiler. Compaq bu konuda biraz daha iyiydi. Aslında HP markalı ürünlerin hemen hemen hepsine karşı bende artık bir antipati uyandı. Neden mi?
HP-Compaq LX serisi bilgisayarımı aldığım henüz 1 yıl oldu 2 kez servis yüzü gördü. Aldığım günden beridir CD Rewriteri çalışmıyor. Sadece Cd yazma sorunu olduğu için programlarımı kurup kullanmaya başladıktan sonra bunu farkettim servisi arayıp sorduğumda bunun sistemsel bir sorun olduğunu düzeltmek için formatlanması gerektiğini söylediler. İçindeki bilgilerden dolayı ve servise her verişimde en az 1 hafta bilgisayarsız kaldığımdan bu özelliğini kullanmamayı yeğledim. 1 kez ekranı arızalandı ve değiştirildi. Son defasında da harddiski! içerisindeki tüm verilerimde dolayısıyla kayboldu. Bu çok ciddi bir sorun iken gelelim servis işleyişine.. işte bir bilgisayardaki bence en önemli özelliklerden biri de bu olmalı. Servise bir ürün ne tür bir arızayla verirseniz verin en az 2 iş günü içerisinde sonuç alabiliyorsunuz. Yapılması ve teslimatı da cabası. En can alıcı özellikleri bu olsa gerek. Türkiyenin neresinde olursanız olun garanti dahilinde olan bir bilgisayarınızı yetkili servise götürürseniz o ürüne orada bakmıyorlar. İstanbula gönderiyorlar!. Hemen orada bakılsın işlemim hızlı bitsin derseniz ücreti dahilinde hemen orda yapıyorlar. Bu işlemde en az 2 hafta sürüyor. Yani istanbul dışından bu bilgisayarı alıyorsanız garantiyi servisi unutun. Gerek internet siteleri gerekse telefonlar müşteri hizmetleri hattı tam bir kaos. içinde kaybolmamak mümkün değil. Bu işlemleri yaparken bile sinirleriniz daha da çok yıpranmış bir şekilde sistemden ayrılıyorsunuz. Bunlar benim bir kullanıcı olarak bu markaya dair yorumlarım. Bu markanın ürünlerini almadan evvel bir kez daha düşünmenizi öneririm. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|