![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
|
3ds max programı için konfigürasyon
merhaba arkadaşlar
kendime yeni bir bilgisayar almak istiyorum. autocad programını 3 boyutlu olarak tüm işlerimi halledecek şekilde kullanıyorum, bunun yanında render için max ya da c4d programlarını kullanmak istiyorum. bilgisayar işiyle ilgilenen bir arkadaşım bu amaç için aşağıdaki konfigürasyonu önerdi düşünceleriniz nedir, sizce almalı mıyım? pentium 4 lga 775 3.2 ghz 2 mb 64 bit lga 775 işlemci asus p5 ld2 lga 775 945p anakart kingston 512 mb 533 mhz ddr2 x 2 adet ram 256 mb asus n6600 ekran kartı 200 gb seagate 7200 22aj sata harddisk philips 170s56 fs 17güm monitör everest p4 kasa microsoft radyo frekanslı kablosuz klavye lg cdrom 52x lg dvd rw disket sürücü ve hoparlörler fiyatı da 1410 $ kdv dahil lütfen yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
....
makıne ıyı benım makıne ıle aynı ssayılır ben hazıranda 1100 $ almıstım ama fıyat farkı şehire ve bazı parcalarar gore degısıo ..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
|
sevgili abdullah
cevabın için teşekkür ederim ama merak ettiğim asus anakart ve ekran kartının uyumu ve performansı. özellikle bu ekran kartıyla ilgili hiçbir bilgim yok. render performansıyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen cevap yazabilir mi? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu zamanda artık pentium4 alma. işlemci bu tür programların çalışması için en büyük rolü oynuyor. bence kesinlikle AMD64 al illa komple bir bilgisayar alman şart değil parçaları kendin de toplayabilirsin. bu konuda biraz araştırma yap derim ben...........işlemci hariç diğer donanım iyi ama
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
celil içel
merhaba arkadaşlar iyi bir bilgisayar almak istiyorum bu konudaki önerilerinizi alabilirmiyim
ıntel xeon çift işlemci (64 bıt) pny quatro ekran kartı (1400 pcı-e) 300gb sagate 7200 ncq sata2 8mb 4gb ddr2 533 mhz pc4200 gaz sogutmalı kasa bu makinam hakkında görüşlerinizi ve eklemek istediğiniz donanım bilgilerinizi ögrenmek isterim teşekkürler icel55@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
3d çalışmasına uygun ekran kartı+monitör?
Pentium4(R) CPU 2.40GHz ile 3dmax çalışıyorum. Bazen, özellikle çizim yoğunlaştığında, perspektif açısını değiştirdiğimde tüm görüntü kararıyor. Acaba ekran kartı yetersizliğinden mi?Monitörüm yandı (SONY CPD-200GS), yeni monitör ve ekran kartı alırken nelere dikkat etmem gerekir? 3d max+animasyon çalışmak için hangi ekran kartı+monitör uygundur?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba bubble, ![]() Ben bu konuda yoğun çalışmalar yapan arkadaşlarımın önerisiyle NVIDIA Geforce Go 7400 kullanıyorum ve memnunum. Monitör konusunda seçenekler çok fazla, tüplü veya LCD olarak çok sayıda ürün önerisi mümkün, ancak ben sizi belli bir markaya yöneltmeyi arzu etmiyorum. Sanırım diğer üyelerden görüşler gelecektir... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ziyaretçi
|
hp9300 seirisi kullanıyorum
-dualcore 2 cpu -opteron(64bit) -8gb ram -nvidia quadro 4500 -2sci 250*2 -21nc lcd çok memnunum tek sorun kasadan bi,raz ses gelmesi |
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
hocam bu su soğutuculu mu?ses gelmesi fan yetmediği için mi acaba?bir de böyle bir bilgisayarın maliyeti nedir?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|