![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
![]() |
çift ekranda problem
merhabalar sistemi değiştirdim
iki adet lcd monitör kullanıyorsum önceki ekran akrtım pci 128 mb ATI idi. Şİmdi ise sistemi yenilediğimden PCI express karta geçtim. ekran kartım winfast leadtek geforce 6200 256 mb ram ekranlar philips 19" 190v5fb mecburen ikinci ekran dvi konnektörü ile takılıyor ve ikinci ekranda soraun yokken direkt takılan ekranda yatay parazitlenme var ne yaptıysam düzeltemedim bu işe takmış durumdayım herhangi bir iş yaparken canımı sıkıyor uğraşıp duruyorum işlerim aksıyor bu arada normal bir monitör bağladım onda sorun yok ayıra monitörleri değiştirdiğimde hemen sorun diğer monitöre geçiyor.yani ekranlarda tekil bir sorun yok hangisi direkt ekran kartına bağlanırsa sorunlu oluyor ekran kartı bozuk dedim normal bir monitör bağladım sorun yok yani geri götürsem orada test edecekler sorun yok diyecekler mıknatıs var monitör kablosunun ucunda sony'nin kablolarındaki mıknatıslar çıkan cinsten acaba onlardan bir tane çıkarıp taksam mı? bana bir çare lütfen.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ekran yenileme sıklığını arttırman sorunu çözebilir . Masaüstü sağ tık özellikler ayarlar sekmesi gelişmiş monitör sekmesi monitör ayarları altında ekran yenileme sıklığı 60 - 70 - 80
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
![]() |
Sadece o değil neler denedim hiç biri olmadı.
Zaten üzerinden tam 1 yıl geçti. Soraun karttaymış. yenisini verdiler. Titreme gitti. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|