![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
bu konfigirasyon hakkındaki düşünceleriniz.
Merhaba;
Herkese selam ve saygılar. Ben bilgisayarımı yenilemek üzereyim Sizlerinde bu konfigirasyonun fiyat ve performans hakkındaki düşüncelerinizi, yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istedim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. AMD 64 bit 3000+ s939 (venice) EPOX EP-9PNAJ-SLI NF4 KINGSTON DDR400 512X2 ASUS FX6600 NVIDIA PCI-EX 256 MB. 200 GB. SATA 8MB. CHECH NCQ LG BOX CD/DVD ROOM PHİLİPS DVD-RW AOPEN ES-50E KASA FLOPPY MICROSOFT OPTİKAL+KABLOSUZ COMFORT PRINTER HP 1315 TOP. : 1.600 YTL 1.600.000.000 TL. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
3dmax 64 bit işlemcileri destekliyor mu? biyerlerde henuz bu versiyonu cikmadi diye okumustum sanırım.. 64 bitlik sistemleri her yazılım desteklemiyor sanırım.. dikkat etmekte fayda var..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
hııımmm
ben de yeni makine aldım mecbur kaldım dayımın oğluna eğer iyi bir liseyi kazanırsan sana yeni makine alıcam dedim. Çünkü yıllar önce kullandığım makineyi ona vermiştim artık çalışmaz durumda. Eh kazandı mı. Hayır yine yüksek ortalaması sebebi ile bir liseye girdi ama olsun motive etmek için ben kendi makinemi ona vereceğim bana yeni makine alıcam ammmmmaaaa bende AMD alayım dedim. monitör var. o var bu var sadece işlemci board ram ekran kartı ve kasa aldım 1000 ytl verdim yani. 64 bit aldım işlemci ve anakartı ben de. Ne işletim sistemi ne de 3dsmax 64 bit değil. Ama olsun sonra terfi etmek yerine şimdi cebimden para çıkmışkene alayım dedim. aklımda kaldığı kadarı ile -yazayım ASUS kasa 2x1 giga kingston ddr2 ram pcı express kart 3.0 p4 LGA intel işlemci ve MSI hem ddr 2 hem de ddr ram ile çalışan bir ana kart yine o bu kdv geldi bu rakama yine de amdlerin performanslarını çok nerka ediyorum 1.600 ytl bu konfigürasyon için iyi gibi geldi ama ben işin içindekiler kadar bilemem tabii.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
güle güle kullan
amd işlemciler eskiden var olan sıkıntılarını gidermiş durumdalar en barizi ısınma problemi vardı bu artık bitti renderlardaki en önemli unsurlardan birinin konfigürasyonlar arası data alışverişi olduğunu düşünürsek amd bu konuda intelin önünde gayet iyi bir sistem memnun kalacağınıza eminim bende aynı sistemden edindim oldukçada memnunum.
64 bit olayına gelince bütün yazılımlar 64 bit mimarisine dönmeye mahkum cinema 4d döndü bile önümüzdeki dönem içinde akıllıca bir yatırım bence kolay gelsin saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|