![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
HP 1315 Yazıcı işi çıkarmyor? Acaba neden?
Grafik tasarımcısıyım, 4 program yüklü olan bilgisayarımın yazıcısı hp1315.Kartuş bitti, hem renkli hemde siyah beyaz olmak üzre iki kartuş birden alıp taktım. Kartuşlar orjinal olmasına rağmen , kağıt çıkaramıyorum. Daha doğrusu programlarda yaptığım işleri çıkaramıyorum. Tarayıcıda taramıyor, Ama fotokopi her nedense çıkarıyor. Demekki yazıcı sağlam.. Yahu bu durum nedir, servis demeyin, 3 saatte tel.'de birşeyi anlatamıdalar. İşler birikti, çıkaramıyorum, Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Benzeri sorunlar yaşadığım zaman yazıcımı kurulum CD'sinden yeniden yüklüyorum ve her zaman başarılı oluyor...Ayrıca HP'nin All-in-One serisinin 'update'lerini de arada sırada ihmal etmeyin. Hatta ayarlarsanız otomatik olarak kendisi bakar 'update'ler için ve sizi uyarır. Bazen bigisayarın 'defragmantasyon' işlemi yapıldığında da düzelme olacaktır...büyük ihtimalle şu an yazıcının 'yazdırma' özelliği bilgisayar tarafından algılanmıyor... Ancak bu ölçüde yardımcı olabiliyorum... Başarılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
tamam , tşk.
|
|