![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Xeon 3.06 Sistem
xxxxxx
xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sadece istanbul içi, ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın --- BURASI REKLAM YERİ DEĞİLDİR. Diğer fiyatlar rekalm amaçlı yazılırsa onlar da silinirler. Burada sistem satmak mümkün değildir. Başka rekalm yolları arayınız. Burası mimari bir forumdur. Lütfen uyunuz. Aksi halde üyeliğiniz silinir. En son ayasofya tarafından düzenlendi : 18-05-2005 22:32. |
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
fiyat
fiyat yazmayacaktım, diğer mesajlarda yazılmış sorun çıkmaz sanırım.
----- çıkar efendim çıkar sizin gibi 10 kişi burada devamlı sistem satmak için mesaj atsa buranın hali nice olur. Burası mimarai bir platformdur. haha bu sistemler hakkında bilgi verirsiniz ve biri size mesaj atara okey ama burada fiyat toshiba'nın laptopları içindi o da dikkatli olunması için bir uyarı. Burada laptop satan yok. Birisi şöyle bir fiyat buldum iyi midir diye mesaj atabilir ama sistem satışı için mesaj atılmaz bu kadar. En son ayasofya tarafından düzenlendi : 18-05-2005 22:43. |
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
...
Yazdıklarım kendi sistemlerime ait parçalardır. bir xeon 306 birde opteron 248 sistemim var. "SSA" nickli arkadaşın mesajları silinmezken benim mesajımın silinmesi kasıt olarak değerlendiriyorum ve ayrıca mesajımın üzerinde değişiklik yapılmasını kınıyorum...
Site benim istediğimi yaparım diyorsanız ona diyecek birşeyim yok... Ekler : Mesaj SSA 1 / 06.02.2005 ten beri yayında Selamlar; Yine profesyonel bir ekran kartı satışı için benden yardım istendi ve bende affınıza sığınarak buraya yazıyorum. (elçiye zeval olmaz) Bir arkadaşım hemen hiç kullanılmamış ATI Fire GL X1 kartını satıyor. Sıfırı 800+KDV civarı. 550 ye bırakmayı düşünüyor. İlgilenenler kart sahibiyle umican@hotmail.com adresinden irtibata geçebilir. SEvgiler SSA Mesaj SSA 2 / 8.10.2004 ten beri yayında Selamlar; Burada bu tip ilanların olmadığını biliyorum; fakat profesyonel Cad ve 3d işleri ile uğraşanların işine yarayabilecek bir kartın satış ilanını vermek istiyorum. Bir arkadaşım Amerika'daki bir tanıdığından (oyun oynamak için) iyi bir ekran kartı istemiş; oradakilerde Quadro FX700 (128mb) kart getirmiş Tabii işine yaramadığı için kutusunu bile açmadan bana satacağını haber verdi. Şu an piyasa satış fiyatı 765$+KDV Arkadaş bunu 500$ a bırakacağını söyledi. (kendince daha düzgün bir kart alacakmış) Ben alamayacağım için bari buradaki dostlara haber vereyim dedim. Sevgiler SSA |
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Kendi sisteminiz olduğunu belirtmeniz gerekir.
Bu kadar basit. Bir bilgisayarcı gibi mesaj atılmış. Biz söz konusu sistemden SADECE bir tane olduğunu nereden bilelim. Genel bilgi vemeden sadece sistem yazıp kimindir ticari bir kaygı besleniyor mudur yoksa sadece elinizdeki BİR ADET makineyi mi elden çıkartıyorsunuz gibi hiç bir bilgi vermeden bu şekilde gelen bir sürü bilgisayarcı mesajını devamlı suretle silmek zorunda kalan yöneticiyi bilip bilmeden kınamanızı BEN DAHA FAZLA KINIYORUM. Çok güzel zaten yönetcilik çok kolay bir işmiş gibi önüne gelen kınasın. Bilgi vermeden yazı yazılsın sonra da tepki gelince kınansın. Açıkçası öyle bir şeye hakkınız yok. Ne zaman ki xxxxx xxxxxx xxxxxxx parçalar ilgilenen mesaj atsın sonrasında da fiyatı şudur gibi bir durum var o zaman müdahale ederim. edeceğim de. Yok olay şu ise elimde şu zamandan kalan şöyle şöyle parçalar var şöyle baktım sıfırı şu kadar para ederken ben şu kadara bırakacağım sadece bir adet satılıyor bu ilan ticari değil dersiniz hiç bir müdahelede bulunmam ayrıca öyle bir sisteme ihtiyacım bile var alırım. Aradaki farkı anladınız mı Ha yok ben anlamadım ne fark var diyorsanız evet o zaman ben de istediğimi yaparım. Kısacası siz beni değil ben sizi kınıyorum. bu kadar.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ziyaretçi
|
...
Özür dilemeniz gerekirken hala kendinizi haklı görüyorsunuz...
Bana -hiçbirşey sormadan- mesajlarımı değiştirdiniz...iyi bir yönetici güç gösterisi yapacağına, tarafların niyetini sorgular. SSA nicki arkadaşın mesajlarıyla benimkiler arasında hiçbir fark göremiyorum. Artık önemli de değil sistem satıldı. Mesajlarımı silebilrsiniz... iyi günler dilerim... |
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
SElamlar;
Benim ismim geçtiği için cevap verme ihtiyacı duydum. İki mesajıma da dikkat ederseniz amacım satış yapmak değil; bu işle uğraşanlara özel bir donanımı piyasa fiyatına göre oldukça makul bir fiyata bulunca (kendimde alamayınca) ilgilenen arkadaşlara haber vermekti. Sonuçta her iki mesajın sonucunda olan veya olmayan alışveriş benimle uzaktan yakından alakalı değildi. Ayrıca o mesajları atarken bu şekilde yanlış anlaşılmaktan da çok çekindiğimi belirtmeliyim. Şayet emsal olmaya devam edecekse sevgili Ayasofya Hocam önceki mesajlarımı da silebilirsin. SEvgiler SSA |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
hayır efendim ne münasebet
ben gerekli uyarıyı yaptım SSA'nın mesajı forum kurallarına gayet uygundur ve kalacaktır. diğerler zaten xxxx yapılmıştır bile bile elma ve armut karışıtırılmaktadır. herkes dikkatli olsun SSA'nın mesajı silinmeyecektir problem yok.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|