![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar toshiba nın öğretmenlere verdiği bilgisayarların autocad yada max gibi proğramlarda nasıl performans vereceği konusunda bilgi verirmisiniz...kdv dahil fiyatı 1062 dolar...özellikleri: intel centrino,intel pentium m işlemci -725 (1.6 ghz) 256 mb ram (max 1.024 mb) (50 dolara ram 512 ye yükseltiliyo) intel 852 gm ,16-64 mb ddr video ram 40 gb s.m.a.r.t 15 inç(1024x768) .... .... fiyatı gayet uygun işimi görebilir miyim? başka autocad yada max için toshibada uygun olan bi ürün tavsiyeniz var mı... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
toshiba
bende bi tane toshiba vardi calinti cok guzel laptoplar kesinlikle her modeli
centrino islemci olmasi avantaj diye biliyorum ve ekliyim kesinlikle 512 ram yapmakta fayda var |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bu öğretmenlere verilen laptoplar bizlerin bildiği toshiba kalitesi değil 5 para etmez laptopları turkıye pazarına satıyorlar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Geçenlerde bu konuyla ilgili televizyonda şöyle bi yorum vardı
" world de çok güzel yazı yazbilirsiniz" ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
dogrudur
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
excel de çalışıyordur hatta calculator....
ama max çalıştırdığını sanmıyorum. öğretmenler ve max, tamamen ayrı konu başlıkları olarak düşünülmüştür muhtemelen. bunu bir tek mimarlık fakülteleri fark edebilir tabi.256 RAM bayağı iyiymiş bu arada ben 64 veya 128 bekliyordum.... düzeltme: toshiba öğretmenlere laptop vermiyor, laptop satıyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
öğretmenler için aslında diğer bi fırsat var exper tarafından oda değişik bi kampanya isteğe göre p4 de takılabiliyo... ama yinede max autocad aynı anda açıkken ne kadar hızlı olabilir tartışılır
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|