![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
256mb+512mb satbil mi?
arkadaslar linkteki http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-141 bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat bir iki sorum olacak öncelikle bu bilgisayarda mimarlık öğrencisi olmam nedeniyle autocad archicad arcon ve 3dmax gibi programlar kullanacağım
1)bu bilgisayara ram eklemeyi düşünüyorum şuan var olan 256mb ramin yanına 512mb ram eklersem ne gibi avantaj ve4 dezavantagım olabilir yani 256+512 olursa teknik açıdan bir sorun teşkil edermi 2)bu bilgisayarın centrino olmama gibi bir söylentisi var bu işin aslı nedir centrino değilse almamak mı gerekir performansı kötümüdür şimdiden s teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
bildiğim kadarıyla notebook upgrade e açık elemanlar değil alıyorsun kullanıyorsun ve zaman geçince aranızdaki duygusal bağları kopartıp yeni ufuklara yelken açıyorsun.. 256 nın yanına 512 eklerim bu 256+512=768 olur gibi bişey zor .. 512mb olursa ve centrino olursa senin için verimli olur .. Ekran kartına bi bakh derim ben onun dışında hayırlı tasarımlara vesile olsun yeni pc in..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sana teşekür ediyorum
bu arada bilgisayarın siparişini verdim yarın teslim alacağım araştırmalarım doğrultusunda 256+512 nin herhangi bir sakıncasının olmadığını öğrendim ve çok daha performanslı olacağını öğrendim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|