![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
dijital fotoğraf makinası
Merhabalar..
Yakın zamanda yurt dışına çıkacak 1 akadaşım war..dijital 1 fotoğraf makinası sipariş edicem.. aranızda önerisi olabilecek yada kullanıdığı makinadan memnun olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum... ben 1az araştırma yaptım ama kararsız kaldım sony cybershot larla nıkon'un bir kaç modeli arasında gidip geliyorum.. şu özelliklerdeki 1 makina işimi görür heralde.. weya ne önerirsiniz.. 4.1 veya üzeri mp 2-3x optik zoom 2-3x dijital zoom 640x480 video çözünürlüğü 1.5' Lcd eeh 1azda eqonomi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sony dsc-v1
bende henüz almadım ama giden birine bende sipariş vericem türkiye fiyatı 500-550 euro civarında internetten gorduğum kadarıyla yurt dısı fiyatı 300-400 euro cıvarında bu fiyatlara bulabiliyosan alınabilecek en iyi makinalardan biri. kullanan birisi varsa ve yorumlarını yazarsa sevinirim bende almayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Eğer poster baskılar almayacaksanız 3.2 megapiksel fazlasıyla işinizi görür. Ben canon A75 kullanıyorum, manuel ayarlarını çok fazla bilmiyorum ama şimdiye kadar çok iyi sonuçlar aldım, özellikle macro çekimleri çok iyi.Dijital zoom da çok yüksek olması gereken bişey değil bana göre
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sorunuzun cevabını, burada ziyadesi ile bulabilirsiniz
http://www.wowturkey.com/forum/viewt...raf+makinas%FD |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
FUJİFİLM 601 Z iyi bir makine 6 mplik,fiyatıda 220 dolar civarında
Maximum horizontal resolution: 2832 Pixels Maximum vertical resolution: 2128 Pixels Aspect ratio: 1.33:1 ISO equivalent: 800 ISO Maximum shutter speed: .0005 seconds Minimum shutter speed: 3 seconds Resolution modes: 2832 Optical zoom: 3x Digital zoom: 4.4x Autofocus: Yes Minimum focal length: 36 millimeters Maximum focal length: 105 millimeters Macro focus range: 20cm-80cm Maximum aperture: F8 Aperture modes: F2.8-F5.6, F4.4-F8.0 Removable memory: SmartMedia card Maximum low-resolution images: 33 Maximum high-resolution images: 6 Burst mode: Yes Continuous shooting speed: 5 fps Delay between shots: 3 seconds Rapid-fire shots: 5 Computer memory size: 16 MB Display size: 1.5 inches Viewfinder: Yes Flash type: Red-Eye Reduction, Off/On/Auto Red-eye reduction: Yes Self-timer: Yes Video out: Yes Tripod mount: Yes MP3 player: No Image types: JPEG In-camera editing: Yes Mini-movie details: 66 sec. QVGA (320x240) Motion JPEG at 15 frames/sec w/sound or 27 sec. VGA (640x480) Motion JPEG at 15 frames/sec. w/sound Connectivity: USB, Serial interface Manual features: Manual Focus, Manual Exposure Compensation Special features: Mini-Movie, Macro, DPOF, Audio Recording Mfg Warranty Description Labor: 1 Year Labor Mfg Warranty Description Parts: 1 Year Parts Batteries: Lithium Ion Rechargeable Size name: Pocket Size Item length: 1.3 inches Item height: 3.7 inches Item width: 2.8 inches Item weight: 0.49 pounds Computer platform: Macintosh, Windows 2000 Server, Windows XP, Windows Me, Windows NT 5, Windows NT 4, Windows NT 3.5, Windows 2000, Windows 98, PowerMac, Mac OS 9 and below, Mac OS X, Windows NT, Windows akine 6 mplik, özellikleri şööle |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Nikon Coolpix 3200 ya da Coolpix serisinden bir cihaz işinizi fazlasıyla görür.
Aşağıdaki linkte mükemmel bir sunum var. Bir bak istersen! http://www.ntvmsnbc.com/news/270278.asp?cp1=1
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
catdicik... aslında benimde aradığım dijitalden cok optik zoom..gel görki yeni çıkan makinaların coğunda her 2side aynı değerlerde..yani dijital zoom'u es geçip optiğe yüklenen 1 model yok gibi..optiği cok yüksek makinalara war 10larda aşırı profosyönele kaçıyor..
teşup'un gönderdiği linke baktım.. yanlız forum 1 sene öncesine ait:] yani burdaki markalar modeller şu an ne kadar güncel acaba.. yinede yardımı için teşekkürler bazı yorumlar kafamdaki eksiklerin şekillenmesine yardımcı oldu.. hepimizin bildiği sony cybershot, canon ixus ve pwershot serisinin dışında 1 makine dikkatimi cekti bu markanın hiç1 ürününü kullanmadım.. ama ilgisini ceken olursa 1 baksın derim.. minton MDC 1850 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben cok yakin bi zamada canon g5 aldim ve hakikaten cok iyi.
Nikonun butun coolpix serisini bilmiyorum ama 3200in ciddi bir pil problemi var.Kalem pil kullanildigi icin iki cekiyorsun bitiyor piller. Birde aydinlar fotonun cok gusel bi sitesi var.Fotograf makinelerini karsilastirmali olarak gorebilecegin bi sistem var sitede. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|