![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Dia Tarayıcı
Kendimize bir dia tarayıcı satın almak istiyoruz.
Internetten araştırdığım kadarı ile Acer ScanWit 2720s iyi bir seçenek olarak görünüyor. Ancak bu tarayıcının alabildiği film boyutu 35mm ile sınırlı. Yani daha büyük boyutlu makinalarla çekilmiş slightlarla karşılaştığımızda ne yapılabilir bilmiyorum. Bu tarayıcıya sahip olan ya da kullanan birisi var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ben Polaroid SprintScan 35 kullanıyorum memnunum Acer Scanwit kullanan tanıdıkda yok!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Sana tavsiyem..dia tarayıcı HP almanız yönünde..Bahsettiğin boyut olayında alternetif çözümleri var..Compex fuarında bu sorunla karşılaşan birini görmüştüm ve hp nin buna yönelik çözümleri var..
Resulation açısından da sana yine tavsiyem hp ikinci olarak da sıkı bir epson... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
ben kullanmıyorum ama etraftan duyduğum kadarı ile poloroid dia scanner konusunda iddialı. neden cnet'e bakmıyorsun?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
dia scanner
Benim bildiğim dia scanner için bir aparat var onu kullanıyorsunuz. Aparat ne kadar büyükse scan iş de iyi oluyor.
Peki hangi makine daha iyi. Hız konusunda benim bildiğim HP. Ayrıca kağıt yükleme ünitesi de var. Zorlu Holding'te bunlardan vardı. Lakır lakır fotokopi makinesi gibi tarayıp tükrüyr a4'leri. Dia aparatı da çok nezih. Öyle geyikten iki adet ayna değil. Ne biliyim o güzel geldi. Ben de scanner bazında Canon'un en ince USB modeli var. Elektrik bağlantısı ya da ağır adaptörü olmadığından ve bir kitap büyüklüğünde olduğunda Laptop'u taşırken çanatnın arka gözüne de onu koyuyorum ooo mis gibi oluyor. Tabii sanırım biraz durağan afis tipi içinse HP bu konuda eski ve iyi. Ancak yazıcı derseniz 600 serisi yüzünden HP'ye yaklaşmayın derim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Bu konuyu güncellemenin vakti gelmiş.
Geçen sürede (5-6 yıldan da fazla olmuş göründüğü kadarıyla ) Arkitera Mimarlık Merkezi'nde ucuzlarından pek çok tarayıcı eskittik. Hatta geçen gün yaptığımız bir temizlikte 3-4 tanesini çöpe attık gitti. Ama uzun zamandır bizimle olan Epson Perfection 3200 hala sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Dia tarama işlerimizi de bu makinanın aparatı ile yaptık. Elimizdeki 10.000'lerce dia ise halen taranmayı bekliyor... Yukarıdaki duruma istinaden aynı soruyu bugün sorsam ne cevap gelirdi acaba? Dia taramak için hangi tarayıcı? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Ben hala Epson 4490 modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye edrim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|