![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
max ve win xp sorunu
merhaba,
ben bilgisayarıma Max 5.1 yükledim, ancak yükleme işleminden sonra programı açmak istediğimde bilgisayar kapanıp açılıyor (reset atılyor yanı) Sebebi konusunda fikri olan var mı?? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Bu olay lisanssız programlarda çokça görülüyor.Kopya oyunlarda ben sıkça gördüm... Nedeni çok açık , sistemi kullanan bir program ve .dll leri kullanmaya çalıştığında max windows a otomatik restart komutu yolluyor ... bunu engellemek için bi yol var ama % 100 işe yarar mı bilmiyorum ...
Bunun için önce bilgisayarın denetim masasına göreceksin ... ardından yönetimsel araçlar ve ardından hizmetlere ... hizmetler menüsüne girdiğinde bilgisayarında çalışan olayları göreceksin ... bunların üzerine çift tıkladığında o olay üzerinde değişiklik yapabiliyorsun... örneğin Uzaktan Yordam Çağrısı (RPC) Konumlandırıcı nın üzerine ift tıkladığımda kurtarma menüsünden bunun el ile kurtarılacağını görüyorum ... şayet otomatik yaparsam bu olayla alakalı bi virus girdiğinde ve sisteme restart komutu gönderdiğinde sistem çalışmaya devam edecektir. Biraz profesyonelce ama sen orda max ile alakalı olanı bulup el ile yönetime geçirirsen program hata verdiğinde sadece program kapanır windows çalışmasına devam eder ... Bilmem ne kadar yardımcı oldum ama açıklama bu ... Hepsi zor anlaşılmaz diyorsan bence bi max al ![]() Saygılarımla ... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|