![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar geri dönüşüm kutum kayboldu ne yapmam lazım?
![]() Birde wista temasını bilgisiyarımda kalıcı kılamıyorum. Bilgisayar kapanıp açıldığı zaman tekrar windows klasik moduna geçiyor. Ne yapmam lazım? ![]() Acil yardım çünkü masamın üstü çöp doldu. Annem kızıp duruyor.![]()
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Windows klasörüne girip oradan geri çağıramıyor musun? Nasıl kaybolduğunu bilseydik çözümü daha kolay olabilirdi. Vista kullanıyorsan belki daha başka bir sorun -vistanın açıklarıyla ilgili- oluştu orasını bilemeyeceğim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
çöpe bir şeyler attım daha sonra boşalttım ve kayboldu yani
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
2. sorumada cevap yazarsan sevinirim
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Birincisi açtığınız konu bir yazılım sorunudur, donanım değil. Mesaj yanlış yerde yani..
İkincisi burası bir mimarlık forumudur, konuların da bu kapsamda olması dileğimizdir. Konunun yerinin taşınması sözkonusudur,bu konu ve mesajlar hakkında bölüm yöneticisi arkadaşlar gerekeni yapacaklardır, bilginize. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle vista kullanmadığımdan soruna cevap veremeyeceğim; ama vista yaması kullanırken benimde masaüstündeki kısayollar oturum açtığımda kayboluyordu. Orda ayarlar menüsünden karıştırırken bulduğum -şuan tam hatırlamıyorum- bir bölüm sayesinde düzeltmiştim. Vistayı, henüz tamamlanmadığından kullanmıyorum ve buna benzer hatalar başınıza daha çok gelecektir. Buarada çöp kutun geri gelmiştir umarım.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|