![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#46 |
|
Arkitera Üyesi
|
Steve Jobs un mezuniyet konuşmasındada çok güzel atıflar var PC ve MS e dinlemenizi tavsiye ederim.
YouTube - Steve Jobs Stanford Commencement Speech 2005
|
|
|
#47 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hala karar veremediyseniz ben sizi SONY VAIO TÜRKİYE EXPERTİ 'ne yönlendirebilirim...
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sony hakkında detaylı bilgi almak isteyenler var ise diye söylemiştim...
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Yönetici
|
Altı üstü şarj jihazının kablosu eski diye 300 YTL'ye yeni şarj cihazı satmaya çalışan bir sistem: MAC. Ayrıca ne kadar zekiler, Şarj edebilmek için aleti bilgisayarınıza yandan takmak zorundasınız ve o kablu mutlaka kıvrılarak bir gün eskiyor.
Bence bu sistemleri ancak fotoğraflarda görüldüğü gibi değerlendirebiliriz ![]() |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Yönetici
|
Valla kendimi tutuyorum ama en son su çöp aleti görünce dayanamadim. Bu arada macler, akvaryum ve posta kutusu olarak da kullanilabiliyormus.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Yönetici
|
Ömer ne alırsan al yeterki Vista işletim sistemi olmasın üzerinde.
Berbat... anlatacak söz bulamıyorum. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Yönetici
|
Aaaaaammmnnn gerçekten Vista donup kalıyor.
Ben sırf Vista kullanmayacağım diye LG aldım. Çünkü baba gibi XP sürücülerini veriyorlar. Kutulu lisanslı XP'im var boşta. Onu bu makineye koydum mu iş tamam. Hem fiyatı uygundu hem de sürücüleri vardı.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Yönetici
|
Ömer, bence Mac al, XP de kurabiliyorsun üstüne çok lazımsa. Pro olmayan halinden aldım ben en son, üzerinde 4 gb ram de var. Dertsiz, tasasız.
En son lumina tarafından düzenlendi : 28-03-2008 16:03. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Yönetici
|
Evvet...
|