![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
Biz ya Sony diyoruz ya Macbook Pro diyoruz ama önerilen Asus.
Herkes bir şeyler önerirse piyasada oldukça fazla laptop markası var bir çözüm bulmak zor. Zaten biri bana laprop alacağım ne alayım dediğinde korkuyorum ama biri bana şu ile şu aradasında kararsız kaldım derse daha kolay cevap verebiliyorum. a4tech ya da asus ya da başka bir marka değil de macbook Pro ve RISC işlemciler hakkında bilgi alabilirsek daha mutlu olacağız keza konunun dışına çıkıyoruz. Mouse progblemi yok sadece touchpad'te sağ tuş problemi var ondan bahsetmiştim.Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
Sony vaio lar da ciddi şekilde batarya sorunu var, bir süre sonra 45dk dayanmamaya başlıyorlar, benden uyarması. Genel olarak ne kadar etkileyici olursa olsun, üzerinde Sony yazan bir alete para vermek ve ondan uzun süreli performans beklemek anlamsız.
Gönül rahatlığıyla mac book pro alıp, vista veya xp pro kurun, sorunsuz çalışıyor, hatta windows mac te daha iyi performans sergiliyor. Bootcamp artık standardt donanım olduğundan eski problemleri kalmadı. Ben şahsen daha ucuz olduğundan toshiba tercih ettim, şu anda pek bir sorunu yok ama tasarım açısından elbette mac book pro tercihi daha doğru olur. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Konya bende dahil olayım. Uzun süre Sony kullandım 5 yıla yakın ve çok memnundum makinamdan (ufak, hafif, taşıması kolay, taş gibi alet)
malesef yeni ihtiyaçlara karşılık vermemeye başladığında yenilemek zorunda kaldım. Sony almak istedim fakat aynı boyutlarda olanların fiyatları dudak uçuklatacak cinsten. Yerine HP DVP2585 modelini aldım ve menunum. Tavsiye ediyorum. 2.4 KGBellek Yuvası2Bluetooth ÖzelliğiVar ChipsetIntel 945PM Chipset Ekran KartıNvidia Geforce Go 8400 HyperMemory Teknolojili, 256MB Turbocache Ekran Özelliği15.4" / 1280 X 800 TruBrite Wxga Tft Ethernet10/100 MbpsFax Modem56k V92FirewireVar Garanti Süresi2 Yıl Sabit Disk Kapasitesi160GB 5400 rpm s-ata İşlemci / HızıIntel Core 2 Duo T7300 2.00 Ghz 4 MB Cache 800 Mhz FSB İşletim SistemiMS Vista Premium WirelessWifi 802, 11 a-b-g (GOLAN) KameraVarKlavyeTürkçe Q Klavye Optik SürücüDVD Double Layer DVD+RW Taşıma ÇantasıVarParalel PortYok Pil Ömrü6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi S-video (TV-out)VarS eri PortYokSes KartıOnboard Sistem Belleği2048MB 667Mhz Usb Sayısı3 Adet Uzaktan KumandaVar HDMI çıkışı var |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
Ehem önce benim evdeki sistem
yani foruma burdan katılıyorum Bu da yeni klaviyetim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
|
Güzel değişik bir şeymiş. Beğendim nerden aldım demiştin?
![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Kablosuz olanına yok gördü mü, bluetooth problemi olur mu olmaz mı.
zaten ben onu başka yere götürmem ki. Kısmetse ben gideceğim Andorra'ya oradan çara sorarım Ömercim bir şey istiyor musun diye.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
Merak ettim son karar ne oldu.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
|
HP'm çalışmaya karar verdi. Durumu idare ederken bekliyorum.
Beklerken boş durmuyorum tabi. Vbulletin'da bilişim kültürü oldukça iyi ve oradaki pek çok programcı da mac delisi. Yazışmalarına göz attığımda "Mac ne zaman satın alınır?" gibi bir tartışmadan bir siteye düştüm. Macrumor adlı bu siteye göre şu anda Macbook Pro almamak lazım. Tabi üçüncü dünya ülkeleri için geçerli midir bu uyarılar, orada alınmayan Mac'ler ne olmaktadır bilinmez ![]() Mac Buyer's Guide: Know When to Buy Your Mac, iPod or iPhone |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence kesinlikle MacBook Pro...
Mac'ler eskisi kadar iyi değiller ama yinede çok basit ve kullanışlılar, grafik özellikleride gayet güzel. Teknik destek konusunda biraz kötü, bozulduğu zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu konuya benzer sitenin birinde bir forum vardı, grafik tasarımcıların mac mi, pc mi daha iyi diye yorumları vardı, bulabilseydim buraya ekleyecektim ama maalesef bulamadım. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
|
|
|
|