![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şantiyelerde cep telefonu ile pdf kullanımı
Sony Ericsson M600i model cep telefonu aldım. Telefon symbian 9 işletim sistemini kullanıyor. Pdf dosyaları gösteriyor. Başlarda bunun sadece kitap okumaya yarayacağını düşünmüştüm ama çizimlerinizi pdf yaparsanız olanı tahmin edin. İşin püf noktası şu; pdf yaparken gereksiz detayları kapatın ve plan ve kesitleri teker teker pdf yapın. Şantiyede paftalarla boğuşmazsınız.
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
O minnacık ekrandan ne göreceksiniz ki.
Ben de dwg reader'ı olan bir PDA+Cep telefonu var. Pek bir işe yaramıyor. Belriteyim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Aslında haklısın ama genede kullanışlı birşeyler çıkartılır bundan diye düşünüyorum.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
onun yerine, ufak çapta bir tablet pc daha faydalı olur görüşündeyim..çizimlerin üzerine notlar ve işaretleme eklemek için oldukça faydalı.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Bir arkadaşım büyükçe ekranlı pda'sına dwg açmaya ve temel komutlarla bazı değişiklikler bile yapmaya imkan sağlayan bir program yüklemişti. Şantiyede paftalarla boğuşmadan ya da tablet pc taşıma hamallığına çare diye düşünülebilir. Şu anda programın adını hatırlamıyorum ama ilgilenen olursa öğrenebiliriz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
pda ne kadar büyük ekran olursa olsun...
okunurluğu yazık ki zor ve düşük olmakta... hala en ideali tablet pc ancak tavsiyem tabletinizi 2-3 günde bir basınçlı hava spreyleri yada varsa şantiyedeki kompresörle temizlemek zira toz laptop düşmanı ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|