![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3d Printer
Arkadaşlar, eğer 3 boyutlu çizip bunun maket gibi çıktısını alabilecek makineyi bi çıkarsalar diyorsanız, 55.000 $ paranız varsa bu linki inceleyin. Yapı fuarında makineyi incelerken heyecanımı anlatamam.
![]() 3ddt
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bu makineyi yaklaşık 4 yıldır Yeditepe Üniversitesi'nde kullanıyoruz.
Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Yapı Fuarı'na gitmedim ama ben de Hollanda'da bir fuarda görmüştüm. İyiydi.
Bu arada bazı mimarlık ofislerinde CNC makinalar olduğunu biliyorum... ![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
bazı üniversitelerde de var. hem CNC hem de 3d printer. IYTE gibi. bazı öğrenciler maketlerini yapıyorlardı bu donanımlarla.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Makinayı daha önceleri biliyordum ama fuarda yakından inceleme şansı buldum .mimari olarak değilde daha çok endüstriye hitap eden bir araç aslında.Maliyetide epey yüksek. En ekonomik modeli 24.000 dolar.Ayrıca çıktı kalitesi halay kırıklığı yaşatabilir
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|