![]() |
|
|||||||
| Donanım Bilgisayar ve diğer donanım ürünleri ile ilgili görüşlerinizi yazabileceğiniz, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir forum başlığı. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
INTEL C2DUO E6700 için donananım ve sizin tavsiyeleriniz
İşlemci:INTEL C2DUO E6700 2.66GHz 1066MHz 4MB 64BIT
Anakart:GIGABYTE 965GDS3 965G DDR2 SES+VGA+GLAN+SATA2 16x Bellek:1 GB DDR2 800 MHz (KINGSTON) (4 Adet) Sabit Disk:250 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB ST3250620AS (2 Adet Ekran Kartı:NVİDİA QUADRO FX 1500 PCİE Kasa:THERMALTAKE VD6000BNSD SOPRANO VX SIYAH(P.HARİÇ Monitör:20 SAMSUNG 205BW TFT LCD GÜMÜş İşletim Sistemi:MS WINDOWS XP PRO İNGİLİZCE OEM(E85-TEK) (64 bit toplamda klavye maus speaker ile beraber 3800 ytl civarlarında... DONANIM UYUMLULUğU YÖNÜNDEN ÖNERİLERİNİZ NELERDİR ARKADASLAR.. birde ekran kartına 600 dolar vermek yerine intelin yeni INTEL C2QUAD Q6600 2.4GHz 1066MHz 8MB 64BIT 775p işlemcisini almak dahamı akıllıca bi karar olur...eğer işlemciyi yükselt bosver 600 dolarlık ekran kartını derseniz bana ekran kartı tavsiye edebilirmisiniz fx 1500 yerine.. işlemciyi yükseltirsem anakart yeni işlemci ile uyumlumudur..yani işlemciyi INTEL C2QUAD Q6600 alırsam yukardaki sistemde degiştirmem gereken parcalar neler olmalı.. tesekkürler arkadaslar kolay gelsin herkeze En son hasatan tarafından düzenlendi : 04-05-2007 09:44 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
sana ilk önce samsung 22'' olan lcd öneririm fiyatı uygun grafiklerde gayet başarılı anakart ise sorun yaşamamak için sıcaklıktan ve çok çalışmaktan tek anakart diyorum asus anakartları asus yıllardır anakart üzerinde yoğunlaştığı için anakartları hatasız cıkarıyor hardisk ise 250 gb çok az artık günümüz için ve çok fiyat farkı yok 500 gb sata 2 seagate 16 mb tek al ayrı alma performans düşüklüğü yaşarsın veri yolunda..ramlerde ise amerikadanithal ramler var araştır onlardan al el altından sana en baba ekran kartı vereyim al dicem ama fiyatı ucuk söleyeyim baştan 1GB GeForce 9800GX2 (PCI-E) sırf tasarım ve oyun üzerine bir ekran kartı bu ekran kartı yapamıyacağı iş yok warsa iyisi fazla ucuk rakamlar olmadan yazsınlar bende biliyim arkdaşlar 725$+kdv war ytl olarak 1100 ytl geliyor sanırsam arat bi google bulursun ve okudğun zaman özelliklerini hayran kalcağına inanıyorum.Arama ben koydum anlıyorsan oku özelliklerini takıldığın zaman yardımcı olurum...
Bağlantı Arabirimi PCI-E x16 Bellek Miktarı 1024 MB Bellek Türü GDDR3 Grafik Ünitesi nVidia GeForce 9800 GX2 Tv-out var NVIDIA® Lumenex™ Motoru: Çok yüksek framelerde mükemmel resim kalitesi sağlar NVIDIA® nView® Çoklu Görüntü Teknolojisi: Birden fazla monitörde esnek görüntü ve kontrol sağlar NVIDIA® Quantum Effects™ Teknolojisi: Gelişmiş Shader işlemci mimarisi yeni fizik efektlerinin GPU üzerinde hesaplanmasına olanak tanıyarak işlemci yükünü azaltır 128-bit Yüksek Dinamik Seviye (HDR) Anti-Aliasing desteği sayesinde inanılmaz gerçekçi ışık efektleri 16x Anti-aliasing Lightning fast, high-quality anti-aliasing at up to 16x sample rates obliterates jagged edges. Microsoft® Windows Vista™ uyumlu NVIDIA nın 4. jenerasyon görüntü mimarisi windows vista kullanıcılarına Aero 3d kullanıcı grafik arayüzü ile mümkün olan en iyi deneyimi sağlar. Çift 400MHz RAMDACs Oldukça hızlı RAMDACs çok yüksek çözünürlüklerde çift QXGA görüntü elde etmeyi sağlar.Ayrıca 2048x1536@85Hz e kadar ergonomik yenilemeye olanak tanır. Dual Link DVI: Yüksek çözünürlüklü monitörler için dijital çıkışa sahiptir. GPU Özellikleri: Yüksek hızlı GDDR3 Bellek Arayüzü Çift DVI Desteği Microsoft® DirectX® 10 Desteği PCI Express™ Desteği Yüksek Tanımlama H.264, MPEG-2 ve WMV Donanım Hızlandırma2 Bütünleşmiş HDTV Kodlayıcısı NVIDIA® ForceWare® Birleştirilmiş Sürücü Mimarisi (UDA) NVIDIA® Lumenex™ Motoru NVIDIA® nView® Çoklu Görüntü Teknolojisi NVIDIA® Quantum Effects™ Teknolojisi NVIDIA® CineFX™ 4.0 Motoru NVIDIA® ForceWare™ Birleştirilmiş Sürücü Mimarisi (UDA) NVIDIA® Intellisample™ 4.0 Teknolojisi NVIDIA® PureVideo™ Teknolojisi NVIDIA® SLI™ Teknolojisi NVIDIA® GigaThread™ ile Birleştirilmiş Mimari Teknolojisi nView™ Çoklu Görüntü Teknolojisi OpenGL™ 2.1 İyileştirme ve Destek Teknik Özellikler: nVidia GeForce 9800 GX2 1500 MHz Shader Clock 2.0 GHz bellek hızı 600 MHz Çekirdek hızı 1GB GDDR3 Bellek PCI-E 2.0 Arayüz 512-bit bellek arayüzü Dual DVI, HDMI HDTV ready, Vista , RoHS , SLI ready , HDCP Ready nView™ Multi-Display Technology OpenGL™ 2.1 Optimizations and Support Unified Driver Architecture (UDA) NVIDIA® PureVideo™ Technology NVIDIA® Intellisample™ 4.0 Technology NVIDIA® CineFX™ 4.0 Engine |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|