|
|
#31 |
|
Forum Üyesi
|
yeni arcon nesneleri arıyorum nerden bulabilirim.
![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
|
slm arakdaslar.
ben daha önceden arconun bir başka versiyonunu kullanmıstım gayette memnun kaldıgım bir programdı (başlangıçta açılırken çıkarttıgı enteresan müzik hariç benim sdorum su olcak1- bende arconn yanılmıyorsam 5 versiyonu war. ama bu versiyon xp işletim sisteminde çalışmıyo bu konuda ne yapmam gerek? 2- arcon 6.5 e nerden ulaşabilirim. herkese calışmalarında başarılar. not:bu arada kendimi tanıtayım sanalinsaat@yahoogroups.com moderatoru www.insaatforumu.com moderatoru www.civilturk.com haber editoru saygılar |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Forum Üyesi
|
slm arkadaşlar.ben Ankaradan naz. bana arconun herhangi bir sürümü ve açıklaması lazım. varsa yardımcı olurmusunuz? mailim n_a_z_06@yahoo.com.tşk.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Yetkili distrübütörlerinden edinebilirsiniz
hoş o konuda da tartışma oldukça hararetli ama. Ben yine ufak bir bilgivereyim. Lisanslı olarak edinebileceğini yerleri kısa sürede açıklığa kavuşturmaya çalışacağım. Zaten öyle bir niyetiniz olmadığını biliyoruz ama lisanssız hem de açıklama kitapçığıyla birlikte buradan edinemezsiniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Arcon hakkinda bazi aciklamalar yapmak isterim. Yanlis bilgiler olabiliyor. Orijinal ArCon 5.0+ sürümü, Windows XP'de tıpkı ArCon 6.5+ ve ArCon 7.0+ gibi SORUNSUZ olarak calisir. Bunlar tüm dünyada satilan programlardir. Kırık, lisanssız ve yasa dışı programlar hakkında yorum yapmayı, distributör sorumluluk alanımız dışında olduğunu düşünüyoruz. "Ertug" arkadaşımızın "gerekli yerel siteler" ön yazısıyla gönderdiği bilgi, adından da anlaşılabileceği gibi, sadece "yerel" sitelerdir. (hatta ikisi de aynı firmaya aittir) Yeni sürümleri satamazlar. Sadece ESKİ anlaşmalardan dolayı ArCon 5.0 ve 6.0 open (6.5 değil) sürümlerini satabilirler. ArCon sürümlerinin Uluslararası piyasaya satışını yapan Eleco plc isimli holdinge bağlı 3darchitect firmasının sitesinde ilan ettiği tek bir distribütörü vardır. Firma ismini forum kuralları gereğince yazmıyorum. İlgilenenler zaten linkleri açarak ulasabilirler. (Bu konuda kafan hala niye karışık Ayasofya? Sen bile anlamadıysan, bizim işimiz zor. Aylardır bu konuya açıklık getireceğini belirtiyorsun. Biz distribütörlüğü alalı 1,5 sene oldu. Senden bu konuda net bir açıklama bekliyoruz. İnsanlar forumlarda artık yanlış bilgi edinmesinler) ArCon 6.5+ ve üstü YENİ sürüm satamayan "yerel" firma mı gerçek distribütör? YoksaUluslararasi dağıtım listesinde Türkiye distribütörü olarak ilan edilen ve hem eski hem de yeni sürümleri kullanıcılara temin edebilen firma mı GERÇEK distribütör? Syg, |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Yönetici
|
Haber bekledik diğer firmadan. Hani itirazı olan varsa şimdi bildirsin ya da edebiyete kadar
Gelmedi. Bu durumda en son sürümü satan yetkili ve son distiributarodur deriz. Herkes anlar ve hemfikir olur. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Forum Üyesi
|
Dinosar Bilgisayarın Elindeki Sadece ArCon değildir ArCon+Küeche dir Mutfak entegrasyonu yani mimar olmayan birinin sadece arcon almasi yeterli olmayacaktir. bir Mutfak veya banyocunun isteğini sadece Dinosar Bilgisayar daki ArMutfak ile çözümlenir. özellikleri yapılabilirlikleri ArCondan üstündür.
Herkez kendi alanından distribütördür. Gerçek distribütör diye birşey yok. anlayacağiniz iki firmada kendi alanında Distiribütördür. http://www.plantek.de/template.php?d...l8ndc21qk3b7s0 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Forum Üyesi
|
arcon 4. 0
arcon 4. 0 hangi windows sürümünde uygun çalışır. ve register dedikten sonra ne yapılmalı
arcon 4. 0 hakkında kısaca bilgi verirmsiniz. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
|
merhbaaa
bende öğrenmek istiyorum arconu arkadaşlar yardımcı olurmusunuz??
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Yönetici
|
Sonra ....
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|