|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
idecad render
arkadaslar idecad tanıtım demosu aldım, programı beğendim satın almayı düşünüyorum fakat rahatsız olduğum nokta idecad ın kendı kutuphanesınde agaclar insanlar ve tasıtlar gibi 3 boyutlu gercekcı objeler bulamadım. İnternetteki 3 boyutlu objeler de de (uzantıları farklı sanırım ) aradıklarımı bulamadım. İdecad kullanan arkadaşlardan bu sorunumu nasıl halledebileceğim konusunda yardımcı olabilenler olursa ya da elinde idecad de acabileceğim 3 boyutlu agac,insan figurleri olanlar paylasırlarsa sevinirim...şimdiden tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
hey kımseden ses cıkmıyor
hey kımseden ses cıkmıyor!!!
yok mu gercekten bu ıdecad programını kullanan???* ne yani mimarlar sadece autocad ve archıcad mı kullanıyorlar... sesımı duyurabildigim ide mimar kullanan arkadaslar....(kullanan varsa tabiii)??? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
selamm
arkadasım öncelikle merhaba idecad ile neler yapacaksın? sadece 2 boyut cizim mi yoksa 3d mi.3d istersen idecad ile istenilen sonuca ulaşamazsın derim.bilmem yardımcı olabildin miiii.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
idecad le neden 3boyutlu cızım yapılamıyo tam anlayamadım sankı perspektıf calısmak dondurmek bına ıcınde gezmek daha kolay gıbı geldı bana interaktıf kamerası cok hızlı ama senın demek ıstedıgın ve benımde bulamadıgım 3 boyutlu kutuphane ise (agaclar,insanlar ,soveler ,kafesler,arabalar, tas köse bentleri ) haklısın galıba ben de bulamadım idede ama dısardan kutuphaneye eklenebılıyor dıyorlar da nasıl hadı agacı insanı bulduk da celık kafes, panjur, soveler ,dıs cephe elemanlarını nasıl bulucaz yok sanırım...zaten ondan tekrar archıcad e donmelıyım dıyorum...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yerli program olduğu için o türden eklentiler bulmak zor. Ama iderender ile kendi kütüphanenizi, pencerenizi (söveli, güneşlikli, vb. ekleri ile), kapınızı ekleyebilirsiniz.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|