|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
|
neden silinecek bende anlamadım.
sevgiler... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Forum Üyesi
|
slm nihat.benim autocad sorun var.senın dediklerini yaptım.çok güzel objeler çiziyorum.ama autocad da artık export yapamıyorum.export dediğimde aşağıdakı komut satırında birşeyle diyor.-export file name(extensiyon defines export typ) diyo ama benın için büyük sorun oldu çözüm nedir şimdiden TEŞEKÜRLER
![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Yönetici
|
Açıklama yazmıştım
KOnu ile alaksız sorular bunlar. Yeni konu açmanız gerekiyor. AutoCAD Arcon geçişi sorusu yazmışsınız güzel. Yazın tabii. Ancak yine böyle bir sorunu olan kişi bunu "yeni arcon pbjeleri nereden bulabilirm" bölümünde mi arayacak. Konuyu ayırmak gerekecek. Bu da yöneticilerin işi değil. Forumu daha özenli kullansak. Biz de silmek zorunda kalmasak.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Arkitera Üyesi
|
Haklısın konuyla alakasız bir soru
fakat sorun şurdan kaynaklanıyor galiba arkona göre uyarlanmış aco formatında nesne bulmak ciddi anlamda bir sorun bu nedenle 3ds yi bir geçiş formatı olarak kullanmak daha pratik bir çözüm oluyor e hal böyle olunca konu başlığında geçen soru için kaynak sıkıntısının farkına varan bizler haliyle 3ds den acoya çevirim yapmak için tartışmaya başlıyoruzbu arada forum içerisinde bu sorunun cevabı gayet net bir şekilde verildi biraz daha araştırmacı olursan eminim sorununu çözeceksin ![]() mesela bu firma ürünlerini aco formatındada vermiş: http://www.ronal.cz/sanitar/ke_stazeni/d_ke_stazeni.php
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
|
Arcon da Kopyalama
Benim problemimin bir çözümü varsa eger çok mutlu olacam.Arconda çizdiğim bir binayı aynı arazi üzerinde olduğu gibi kopyalamam mümkünmü.Örnek:aynı tip binadan birkaç tane var ve defalarca çizmek çok vakit kaybı.Cevaplandırırsanız çok sevinirim.
İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Arkitera Üyesi
|
İlgili yanıtı ayrı bir topic açarak cepapladım aşağıdaki linkten ulaşabilirsin
kolay gelsin ![]() http://forum.arkitera.com/showthread...ed=1#post69258
|
|
|
#37 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
Autocad'de istediğin gibi modelleyip arcon'da kullanabilirsin arcon' kısıtlı ama istersen kütüphaneden gönderebillirim
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|