|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
PDF dosyalarını birleştirmek
Autocad ve sketchup cizimlerinin buyuk formatlarda (A2-1-0 gibi) plot yaptirdigim copy-shoptaki gorevli bir dahaki sefere butun ayni formatta ciktisi alinacak olan pdf dosyalarini birlestirip tek bir pdf dosyasi yapmam gerektigini zira hepsine tek tek tiklayip acmanin ve "plot" komutu vermenin uzun surdugunu ve cok irite edici bir is oldugunu soyledi. Pdf dosyalarini nasil birlestiecegime dair hic bir fikrim yok. Bu konuda bilgisi olan bana acil yardim edebilirmi?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Adobe Acrobat (sanırım versiyon 8) programıyla yapabilirsin. Pek çok kişide Adobe Reader vardır, o işe yaramaz, Adobe Acrobat lazım...
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Photoshop'ta tek bir pafta haline getirip pdf olarak kaydetmeyi denediniz mi?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Benim istedigim 1'er sayfalardan olusan 7-8 tane pdf dosyasini birlestirip 7-8 sayfalik tek 1 pdf dosyasi yapmak. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
O zaman Acrobat Pro ya da pdf işlemleri yapabilen benzer programlardan birini edinmeniz gerekiyor. Internetten tarayıp deneme sürümlü programlara göz atın.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Adobe Acrobat
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Aslında Çok Basit Bir İşlem... Klavyeden CTRL + SHIFT + I kombinasyonunu kullanarak, Veya Menülerden sırasıyla Document, Insert Pages Yoluylalada Ulaşabiliriz...Aşağıda Gördüğünüz gibi bir pencere açılacak...
![]() Açılan pencereden pdf dosyalarınızın yerlerini belirleyip ve birleştirmek istediğiniz dosyaları tümünü veya CTRL tuşuyla tek tek seçerek Select Sekmesine tıklıyoruz.... ve aşağıdaki gibi küçük bir pencere açılıyor... ![]() Resimde gördüğünüz gibi ayarlar bu şekilde kalacak ve OK sekmesine tıklıyoruz... ve ardından SAVE yayıp işlemimizi tamamlıyoruz....
Made in " Üçkuyu " En son Mehmet ATASAYAR tarafından düzenlendi : 04-02-2008 08:10. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
@ ing-arc-see Herhangi bir PDF dosyasını açtıktan sonra CTRL + SHIFT + I kombinasyonunu kullanacaksın... Document, Insert Pages yoluna ise aşağıdaki resimde gördüğün gibi ulaşabilirsin....
![]()
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Benim menu'deki documents sizdeki kadar uzun bir listeye sahip degil.
Adobe Acrobat ile deniyecem ama onunda deneme surumunu bir turlu calistiramadim, calistirinca olacak diye umut ediyorum. Cok tsk ederim ilgilendiginiz icin. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
sadece Adobe Acrobat Professional sürümlerinde geçerlidir.... Normal sürümlerde yani sizin kullandığınızda bu işlem yapılamaz ve ayrı olarakta pdf olarak kayıt yapamazsınız... Yazıcı ayarlarında pdf çıkmaz Adobe Acrobat Professional serisini kullanmalısınız....
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|