|
|
#1 |
|
|
Arcon Programı Mimari çıdan Ne kadar Yeterli?
arcon adlı bi program var. Öğrenmek istiyorum fakat mimari açıdan ne kadar yeteli ..
eğer yetersiz bi proram ise hiç uğrasmayayım. Zaman Kaybı Olmasın.. ofis tasarim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla; detaylı mimari proje çizimleriniz için bir noktada yetersiz kalabiliyor. Ben bu noktada ArchiCAD'le yavaştan tanışmanızı salık veririm çünkü Arcon kullanmış olanlar ArchiCAD ile olan benzerliklerini söylüyorlar ancak tabi ki kapsam olarak çok farklılar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba.render ve birçok özellik açısından 3dmax i tavsiye ederim.arcon bunun yanında tartışılmaz bile.İnternette çabuk öğrenebileceğiniz sayısız dersler mevcut.Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar Arcon Dediğimiz Mimari Yazılım Öğrenilmesi Çok Zor Bir Program Değil.. Ben Sadece Alt yapısını 1 Haftada Çözdüm.. Sonra gerisi geldi zaten... ArchiCAD ile arasında fazla bir fark yokda denebilir.. geçen sene dinasoft izmir mobilya fuarında ege üniversitesi öğrencilerine eğitim vermişti... ve render la ilgili bir soru sordum.. en iyi kalitede render ayarları nasıl yapılıyo diye... şimdilik render konusunda fazla ilerleyememiş... Fakat V-ray firması ile anlaşmışlar.. Arconda V-ray render ile çalışabilecekmiş....
Saygılarımla Mehmet ATASAYAR |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba Arkadaşlar Anladığım Kadarıyla Forumda Arcon Kullanan Arkadaşlar Kısıtlı Sayıda.. Bende okulda bir ders için tasarlamış olduğum bir yatak odasını sizlerle paylaşmak istedim...
Arcon 6.5 Render Süresi : 40 dak. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arcon 4 kullandım kullanışı oldukça basit ve görselleştirme işine yeni başlıyanlayanlar için güzel bir proğram.Fakat benim kullandığım sürüm özellikle görselleştirme bölümü yetersizdi.Proğramın 6ve 6,5 versiyonu daha iyi ama kullanılan materyaller hep aynı.Archicad için çok daha geniş bir kütüphane oluşturabilirsiniz.Bu proğramla detay çalışmak oldukça zor.Özellikle çatı bir türlü oturmuyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|