|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
İdecad...
İdecad hakkında sorusu olan arkadaşlar varsa yanıtlayabilirim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
İdecad nasıl bir program?Biraz bilgi alabilir miyiz?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
2 boyutta çalışma yaparken aynı zamanda 3 boyutta görebiliyosunuz. Çizimlerinizi her kat için ayrı ayrı tamamladıktan sonra otomatik olarak kesit , görünüş alabiliyosunuz. Ben mimari projelerimi bu programda hazırlıyorum. Fakat alabildiğim en iyi render yukarıdaki çalışma.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Teşekkürler bilgi için.Başarılar. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render da fazla birşey beklememek lazım. Bende denedim. Pek randımanlı değil
Ama mimari projelerimi bende IdeMimari`de çiziyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Render konusunda iyi olmadığı kesin , fakat dediğiniz gibi mimari proje çizimlerinde çok kullanışlı bir program. Aynı zamanda statik proje hazırlanmasında çok daha kolay ve kullanışlı; sistemi girdikten sonra gerekli zemin değerlerini yükleyip otomatik olarak tüm plan, detay ve açılımlarını çıkartıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Render motorunu yazan kişi askerde.
Geldiğinde daha iyi olacağını söyledi. Bence de daha iyi olacak. Haberler bu kadar. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
slm Aytaç kardeş benim öğrenmek istediğim merdiven altındaki boşluğa duvar yerleştirdikten sonra bu duvarı çatı ile kes komutu gibi nasıl merdivene uygun olarak kesebilirim tşk.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Bu işlemi duvar komutu ile gerçekleştiremiyorum. Fakat eğimli kiriş çizerek merdiven altını doldurabilirsin. Kiriş ayarlarından sağ uç kotu seçeneğine gerekli yüksekliği girerek ayarlanabilir. Altına duvar yapıp ikisinede aynı materyali tanımlayabilirsin arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
archicad ve idecad arasında ki fark nedir?
hangisi daha iyi yardımcı olurmusun? |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bu konularla ilgili Forum'da sayısız mesaj bulabilirsiniz, lütfen arama seçeneğini etkin bir şekilde kullanınız. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
tamam emine hanım daha özenli yazarım uyarınız için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
selam arkadaşlar.idemimarinin render ı konusunda yetersiz olduğu konusunda sanırım herkes hemfikir.bende bir idemimar kullanıcısı olarak render konusunda acayip sıkıntılar yaşıyorum.modellemem iki günde bitiyorsa render da istediğim görüntüyü alabilmek için günlerce deneme yapıyorum.Benim öğrenmek istediğimPROJESİNİ İDE DE MODELLEYİP RENDER INI BAŞKA BİR RENDER MOTORUNA AKTARAN ARKADAŞLAR VARMI?BU KONUDAKİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM.tşkler..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|