|
|
#16 |
|
|
Photoshop u bir kursa gitmeden öğrenmek mümükün mü acaba?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence photoshop işi mimarın işi değildir.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
photoshop tabıkıde o kadar genıs bı menusu varkı her gun yenı seyler ogrenıyorsun yapamıcan yok gıbı corel morel hıkaye anlıcanız
corel nekı photoshopun yanında |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
Neden mümkün olmasın, biraz daha fazla gayret gerektirir o kadar. Diğer mimari programları da aynı şekilde biraz çabayla ve arkadaşlarınızın yardımıyla öğrenebilirsiniz.
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:25. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimarın bir görevi de, projesini müşterinin anlayacağı şekilde sunmaktır. Photoshop ta bu konuda gerçekten çok yardımcı bir program. Mesleğine ve müşterisine saygılı her mimarın faydalanması gerek.
En son lumina tarafından düzenlendi : 09-08-2007 15:54. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
Ugar'a can-ı gönülden katılmaktayım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ziyaretçi
|
photoshop genelin bildiği üzere sadece bir foto manipüle aracı değil ayrıca bir grafik tasarım programıdır. süsleme ''kaba tabirle cilalama'' dan öte anlık değişikliklerde efektif kullanım sonucu size çok zaman kazandırdığını görüceksiniz. photoshop cs2 piyasada az bulunan ''kullanıcı dostu'' programlardan biridir bu sebeple küçük yönlendirmeler ve deneyleme sonucunda profesyonel derecede öğrenilebilir. sadece istekli olmak yeterli (pek çok bilgisayar programında olduğu gibi) ayrıca mimarın tasarımın her alanında rol alabildiği önermesi üzerine şunu demek istiyorumki ''photoshop bir tasarım programıdır ve mimarlar tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir''.
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
photoshop u renderlar için şöyle kullanıyorum ben; "multi-pass" render alıyorum.. Cinema4D kullanıyorum bu sadece onun özelliği olabilir bilmiyorum fakat multi pass render ayarlarında psd formatını şeçiyorsunuz ve size layerlar oluşturuyor.. glow, shadows, reflections, reflections+glow... gibi bir layer hiyearşisi oluştururyor ve örneğin sadece shadow layerında değişiklik yaparak bir objenin üzerini temizleyebiliyorsunuz.. ya da başka bir layer da değişiklik yapıyorsunuz işi oldukça hızlandırıyor
|
|
|
#25 |
|
|
kurslardan istifade etmeden başarmak mümkün mü?
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:26. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
ayrıca arkadaşların da söylediği gibi TR3D dan da faydalanabilirsiniz ve daha bir çok site var. En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:27. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öğrenim cdleri var.Türkçe anlatıyor üstelik.6.0 sürümü de Türkçe zaten..Öğrenim cd sinin adı"Adobe photoshop öğreniyorum"
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Üyesi
|
photoshop ve sunum için staj yaptığım şirkette proje başına 3000 € civarı para ödeniyordu. Bu da ne kadar önemli olduğunun göstergesi sanırım.
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 00:13. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
|
İyi de üstadım corel ile photoshop arasında dağlar kadar fark var. İkisinin de yaptığı işler apayrı. Bence bir programı överken diğerini yerin dibine sokmamak lazım. Corel de çok sağlam bir programdır.
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 13:16. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
|
bence turkce ogrenmesen en azından sımdılık daha ıyı cunku ınternet sıtelerınde hemen hepsınde ıngılızce tarıf yapılmıs ılk baslarda dıl sorun olabılır o yuzden ıyıce ogrenene kadar ıngılızce kullan derım
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|