|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
arcon 4.0 hakkında
slm arkadaslar ben bu çizim programlarına öyle bir kaptırdımki kendimi bilgisayarın karşısından alamıyorum.herneyse benim sorunum sizden gelen cevaplar üzerine arcon 4.0 diye bir çizim programı aldım fakat cd orjinal olmadığı için program çalısmıyor ben ankarada oturuyorum bana bu programı bulabileceğim bir yer söleyebilirmisiniz birde bu program ingilizce değil galiba bi soru daha-- orjinalinin-- fiyatını biliyormusunuz...
artık autocad'in hammallığından kurtulmak istiyorum kafanızı sorularımla şişirdiğim için sorry cvp larınız için şimdiden teşekkür.... herkese kolay çizimler ![]()
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
ARCON 5+,6.5+ ve 7.0+ Türkiye'de.....!!!!
Alıntı:
Merhaba, orijinal Arcon programlarını www.motifbt.com sitesiyle temasa geçerek alabilirsiniz. Motif Bilgi Teknolojisi Arcon ürünlerinin yeni Türkiye distribütörüdür. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dostum... arkon temelde bir sunum programıdır arkona yerleştireceğin bir objeyi yine bir hammal olarak autocad veya benzeri bir programda üretmek zorundasın ayrıca arkonun 4.0 versiyonu sonraki sürümlere oranla hammalığın da ta kendisidir... bence hammal olmaktan vaz geçme... arkonda ciddi bişeyler üretmeye başlayınca bunun farkına varacaksın...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|