![]() |
|
|||||||
| Diğer Tasarım Alanları Giysi, sahne, takı gibi farklı tasarım alanları ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Herkese Selam Ben Mİmarlik ÖĞrencİsİyİm Elİmden GeldİĞİ Kadar DİĞer BÜtÜn Tasarim Alanlariyla İlgİlenmeye ÇaliŞiyorum EndÜstrİyel ÜrÜn Tasarimi Mobİlya Ve Moda ... Moda Tasarimi Yapmak İÇİmde İnanilmaz Bİr Tutku... İlk BaŞta Ayakkabilar Çİzerek Sonra Elbİseler ... Ama Gerİye DÖnÜp BaktiĞimda İlk Çİzİmlerİm Çok İĞrenÇler Ama Benİm İÇİn Çok DeĞerlİler... Tasarim Konusunda Da Bİr Çok İnsandan Kendİmİ BaŞarili GÖrÜyorum Bunun Sebebİ De Daha Okula BaŞlamadan Kendİme Bu Anlamda BİrŞeyler KatmiŞ Olmamdi Herhalde. Ama Sanirim Herkesİn İÇİnde Bazi Eksİklİkler Var... İlk BaŞladiĞimda Belkİ Korami Bİlmİyordum Ama Şİmdİ, Tasarimlarimda Koramlar KullandiĞimi Farkedİyorum.benİm Sİzden İstedİĞİm Özellİkle Konya Da Veya İnternet Yoluyla UlaŞabİleceĞİm Bİrİlerİ.. Çİzİmlerİmİ EleŞtİrecek Ve Bana Yol GÖsterebİlecek Ve Bana Nerede OlduĞumu SÖyleyecek Bİrİlerİ... Çok ÖzÜr Dİlerİm Çok Uzun Oldu İÇİmde Uzun Zamandir BİrİktİrmİŞİm Demek Kİ Bu Kadar Bİle Az Geldİ ...................Şİmdİden Hepİnİze TeŞekkÜrler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
moda... bence öyle çoğu insanın dediği gibi bir şey değil... ne derler yok ben modaya uymam yok ben kendi modamı kendimn yaratırım... moda böyle bişe değil bence... ister istemez modaya uyarsınız yada demode olursunuz... moda... düşünüyorum...
bu arada sana önerebileceğim birisi yok... kusura bakma yazmak istedim sadece...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
moda... bence öyle çoğu insanın dediği gibi bir şey değil... ne derler yok ben modaya uymam yok ben kendi modamı kendimn yaratırım... moda böyle bişe değil bence... ister istemez modaya uyarsınız yada demode olursunuz... moda... düşünüyorum...
bu arada sana önerebileceğim birisi yok... kusura bakma yazmak istedim sadece...
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
iki kere olmuş... pardon...
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
slm
slm. güzel sanatlar fakültesi tekstil ve moda tasarımı bölümünü bitirdim. çizimlerini değerlendirebileceğin bir yer arıyosun sanırım.elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım.tabi istersen
![]() sana mail adresimi veriyim boccukzey@hotmail.com bana buradan ulaşabilirsin ve çizimlerini gönderebilirsin.umarım istediğin şekilde yardımcı olurum.gözrüşmek üzere...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
çok teşekkürler en kısa sürede gönderirim fakat şu an çizimlerim yanımda değil okul açıldığında görüşmek üzere .....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Moda tasarımı Bolumu 2006 yaz donemi stajı
ArkadaşLAr ben Bursada YAz stajı için bir firma arıyorum yardımcı olursanız sevinirim tekstil moda tasarımı okuyorum....
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|