![]() |
|
|||||||
| Diğer Tasarım Alanları Giysi, sahne, takı gibi farklı tasarım alanları ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Heykel
firma olarak acilen heykeltraş arıyoruz.bu konuda yardımlarınızı ve varsa adres bilgilerini ................................................şimdiden hepinize teşekkürler adresim niltasim@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
merhaba
Arkitera' nın yeni üyesiyim ve ilanınızı yeni gördüm.Geçmiş ilan ama ben yinede şansımı denemek istedim.2005 MÜGSF Heykel Bölümü mezunuyum.Hakkımda daha ayrıntılı bilgi edinmeniz için cv'mi gönderiyorum.
İyi çalışmalar. SAHSİ BİLGİLER Ad Soyad: Nuray Sevindik Dogum yeri ve Tarihi: 20.06.1982 / istanbul Adres: beşiktaş /ist. Tel:0536 619 34 10 E_mail: nufu_sevindik@hotmail.com Medeni durumu.Bekar Cinsiyet adınEGİTİM BİLGİLERİ İlkokul atip Kasim ilkokuluOrtaokul: Gedikpaşa ilkögretim okulu Lise: Cagaloglu Anadolu Kız Meslek Lisesi( grafik bölümü) Lisans: Marmara Ünv. Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü (2,likle bitirdim) 2005 BİLGİSAYAR BİLGİLERİ. Photoshop (iyi) Freehand (orta) macromadıa flash(orta) İŞ DENEYİMLERİ: Mir Ajans (stajyer grafiker) Dor Ajans Tanıtım hizmetleri(grafiker) Ar_Em kalıp (takı tasarımı) Yortan Sanat (kilden modelleme) Innova Kuyumculuk (takı tasarımı- mum modelleme) *Freelance olarak halen takı tasarımı yapmaktayım , bazı cafe ve barlarda duvar resmi ve rölyef çalışmalarında bulundum. *Şu an Esma Paçal Turam (kağıt heykel sanatçısı) asistan *Vitrin mankenleri (modelleme-tasarım) *Nahide Büyükkaymakçı (ressam) dekor-tasarım KATILDIGI SERGİLER: 2005 Akmerkez 3 Karma sergi 2004 Hasanpaşa Gazhane Workshop çalışması 2004 MÜGSF Metal Atolyesi sergisi 2003 MÜGSF ilk adımlar sergisi 2 2003 MÜGSF ilk adımlar sergisi 1 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|