![]() |
|
|||||||
| Diğer Tasarım Alanları Giysi, sahne, takı gibi farklı tasarım alanları ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Arkadaşlar merhaba;
NX3'ü alt yapı seviyesinde kullanıcısıyım...İşim gereği 15 günlük bir eğitimden sonra kullanmaya çalışıyorum(daha doğrusu emekleme dönemi). Sektör olarak cam işleme sektöründeyim otomotiv camları üreten bir firmanın tasarım bölümündeyim... Üst düzeyde unigrapichs kullanan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum... Sevgilerimle; |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Re : UNIGRAPHICS NX hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba,
Ben ~2 yıldır UG NX ve SolidWorks kullanmaktayım. Daha önce 6 yıl boyunca sadece SolidWorks kullanmıştım. UG NX programı yüzey-katı karma olarak çok rahat çalışabildiği için tasarım dünyasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Ben UG NX ile tanıştıktan sonra gerçekten modellemenin daha hızlı ve tasarımda tek sınırın hayal gücümüz olduğunu bir kez daha anladım. Fakat UG NX'in çalışma mantığı diğer programlardan (SolidWorks, Catia vs.) oldukça farklı. Özellikle önceden başka bir program kullanıp UG'ye geçenler biraz zorlanabilir. Ama uğraşıp mutlaka hallederler. Bende model ve kalıp tasarımı yapmaktayım. Ağırlıklı olarak metal parçalar. İYİ GÜNLER |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|