![]() |
|
|||||||
| Diğer Tasarım Alanları Giysi, sahne, takı gibi farklı tasarım alanları ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#46 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ünv. yıllardır eğitim veriliyor.. türkiyenin en az 6 şehrinde var.. 'kuyumculuk ve takı tasarımı', 'taş işlemeciliği', 'takı teknolojisi ve tasarımı' gibi.. gümüş üzerine çalışıyorduk okulda da, bazı takılar sınav belgesi olarak okula kalıyor,diğerleri bizde.. kullanmak yada satmak bizim elimizde.. gerçekten eğitimini almak isteyenlere tavsiye edebilirim, takı üzerine lisans eğitimi almak keyifli..
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Forum Üyesi
![]() |
çok ilğili çekti bu egitim işi.genelde insanlar kurslara gidioyr ama bu işe gerçekten gönül vermek isteyenler bence okuluna gitmeli.birazdaha erken öğrenseydim bende giderdim ama artık benden geçti
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Forum Üyesi
![]() |
üzülme..
hiç birşey için geç değildir.. kendini eğitmek senin elinde..
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Forum Üyesi
![]() |
öyle tabiki ama şimdi tekrar sınava çalış gir okulu oku bitir ohhhh çopk zor geliyor.yaşlanıyormuyum acaba
)
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Forum Üyesi
![]() |
arkadaşlar takı tasarımıyla ilğili olarak artık bende şahsi forumumu açmış bulunuyorum.takıseverleri beklerim www.biologbeads.com/forum
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
www.evihan.com adresinde bulacagına ınanıyorum cevabını.... |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alef Mucevher Atolyesi
www.alefgaleri.com u Alef Mucevher Atolyesini ziyaret edebilirsiniz.
sevgiler |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
ben de hishe ile maillestim. İlgimi cekti. senin nasil gidiyor dersler? tavsiye eder misin |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Forum Üyesi
![]() |
merhaba arkadaşlar
bu sitenin varlığından haberdar olduğum an hemen üye oldum.ben de takı tasarıma oldukça ilgi duyuyorum.aslında yeni başladım ama birşeyler yaratırken çok fazla keyif duyuyorum.şu an için sadece hobi olarak yapıyorum ama kendimi yeterince geliştirdiğim zaman bunu bi meslek olarak da sürdürmeyi planlıyorum. sizlere bi sorum olacak.sizce malzemeden mi yola çıkayım yoksa kafamdaki düşüncelere göre malzeme arayışına mı gireyim?istediğim şeyleri pek kolay bulamıyorum çünkü. bu arada izmirde bana bu konuda yardımcı olabilecek bir yer var mı? şimdiden çok teşekkürler görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
EĞER BU İŞİ CİDDİ DÜŞÜNÜYORSANIZ ( BONCUK DİZİM İŞİ -- BONCUK TASARIMCILIĞININ DIŞINDA) MÜCEVHER TASARIMI-YARI DEĞERLİ TAŞLAR VE KUYUMCULUK KONULARINDA PROFESYONEL OLARAK İZMİR DE AKADEMİ EGE BU KONUDA CİDDİ EĞİTİM VEREN BİR KURULUŞ. BURADADA SN. ALTAN TÜRE HOCA (9 eylül öğr.gör. ) UMARIM YARDIMCI OLUR. İzmir 0 232 489 85 00 BAŞARILAR |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Forum Üyesi
![]() |
takı tasarımı
Merhaba...
Sitenin yeni üyesiyim.. Amatör olarak takı tasarımı yapmaktayım ve yaptıklarımıda satarak değerlendirmek istiyorum... Yardımcı olabilirseniz sevinirim... AYNUR |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhaba Arkadaslar
Bu siteyi google'da arama sonucu buldum sevincimi anlatamam, uzun zamandir taki yapmak istiyorum dun tesaduf kemeraltina giderken birkac bijuteri buldum harika malzemeler satiyorlar ve en iyi tarafi bedava kurs veriyorlar tabii malzeme onlardan alirsan tum izmirli arkadaslar isterseniz bu kurslara grup olarak gidelim cok eglenceli olur , ben Alsancaktayim, ulasmak isteyen arkadaslar ozel mesaj gonderin, simdilik hoscakalin! |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Yönetici
![]() |
Yaptiginiz islerin tanıtımı icin Pano'nun Tanıtım Kategorisi altına mesaj bırakabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Forum Üyesi
![]() |
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim
BENDE TAKİ YAPİYORUM UZUN SÜREDİR. IZMIR de oturuyorum ve yaptigim takılar SATMAK ıstıyorum YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM TESEKKUREDERIM
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhaba arkadaşlar
Ben Moskovda yaşıyorum ve 8 yıldır takı tasarımıyla ilgileniyorum. Tek sorunum Moskova'da malzeme bulmakta güçlük çekmem. Genellikle Türkiyeye geldikçe toptan alıp taşımak zorunda kalıyorum. Ancak burada yarı değerli taşlar hem ucuz hem de güzel. Burada oya boncuklarıyla örme takılar yapıyorlar ve her biri bir sanat eseri çok el oyalayan zor ve bir okadar da güzel bir teknik. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|