|
|
#31 |
|
Yönetici
|
Oylamayı yerinde izleyen EgeTv program yapımcısının kendi anlatımı ile canlı yayında anlattıklarını aktarmıştım. Kendi anlatımına göre sonuçları tam öğrendikten sonra yayınladıklarını ve diğer kanalların hata yaptıklarını söyledi.
|
|
|
#32 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Sordum, soruşturdum, arattım tarattım ve dediğinizin doğru olduğu kanaatine vardım. Aslında AA'ya haberi uçuran da oylamanın yapıldığı salonda bulunan Bakanlar! mış, nasıl bakıyorlarsa ![]() Hal böyleyken, evet, bu bir skandal.. Ege Tv yi takdir edesim geldi bir de ( Ben söylemiştim bizimkilere bırakın büyük kanalları, Ege Tv yi izleyelim diye
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
|
sonuçta izmir kaybetti ve kaybedeceği de belliydi..malesef türkiyede kimse işi bidiği ve iyi bildiği için işi alması adına tercih edilmiyor...işi bilmen değil işi vereni bilmen daha önemli bu yüzden bu hayal kırıklıkları sürüp gidecektir..istanbul'un kaç kere olimpiyatlar için aday olduğu bellidir...bazı yayın organları pes etmedik daha iyi hazırlanıp tekrar aday olacağız şarkıları söylüyorlar ama bu da oldukça tuhaf çünkü expo geleneğinde aday olup kaybeden şehrin tekar akabinde aday olduğu görülmedi...umarım bir gün kazanabileceğimiz bir organizasyona aday oluruz ya da kazanabileceğimiz şekilde bir organizasyona aday oluruz......
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Tam vapura binmek üzereydim, birden kornalar ve çığlıklar çaldı , tabiki çok pozitif duygulara kapıldım. Söze bile ağır; 4 Olimpiyat yapılmış kadar gelir bırakcaktı Türkiye'ye ve güzel İzmir'i me. Ama olmadı gene geç kaldık millet cirit atarken İzmir'den bu işe gönlünü koymuş bir grup insanın mücadelesi vardı, ilgi de çekmedi ulusal anlamda. Can Dündarın bugünkü yazısında belirttiği gibi "Türk vitesi" girdi son çeyrekte ama mallesef buna yetemedi.
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Expo’yu Milano’ya Taşıyan Uzun Soluklu Projeler |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Yönetici
|
Başkana 2’nci salvo
Expo 2015 yenilgisinin ardından İzmir'de sular durulmuyor. İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın Belediye Başkanı Kocaoğlu'nu suçlayan açıklamaları var...
Başkana 2'nci salvo Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Yönetici
|
"EXPO'yu kaybeden İzmir yeni çıkış yolu peşinde
Tarih: 4 Haziran 2008 Kaynak: Referans Yazan: Sinan Doğan İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın başkanlığında İzmir'deki sivil toplum kuruluşları ve resmi kurumlar, EXPO 2015 için Milano ile yaptığı yarışı kaybeden kente gelecek vizyonu çizmek amacıyla bu hafta Çeşme Altın Yunus Oteli'nde kampa girecekler." güzel bir kamp olacağı anlaşılıyor.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|