![]() |
|
|||||||
| Diğer Kentler İstanbul, Ankara dışındaki kentler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 | |
|
Yönetici
|
Belediyeler ve 'uzman oda' ittifakı! (Antalya)
Radikal'de bugün yayınlanan bu oldukça ilginç konunun tamamını foruma da kopyalıyorum. (Arkitera.com Haberler'den takip etmek daha kolay. Şurada.)
Alıntı:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Üye
|
Antalya Mimarlar Odası Yönetim Kurulu'nun Yanıtı
Radikal Gazetesi'nde 22 Temmuz'da yayınlanan "Belediyeler ve 'Uzman Oda' İttifakı!" adlı haber hakkında Antalya Mimarlar Odası Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklama Arkitera.com'da.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Hasan Üstün'ü hiç tanımazdım. Ama Antalya Şubesi'nin epeyce tanıdığı bir isim belli ki. Yazıda kendisi ile ilgili epeyce yorum var:
Googlelayınca şunu buldum: Akdeniz İletişim*-*Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Bu arada Antalya'nın açıklaması ile ilgili bir sorum var: Hasan Üstün'ün Dokuma'nın fuar merkezine dönüştürülmesini istediği iddia ediliyor. Bu doğru mu? Dokuma arazisi Multi Türkmall tarafından Dokuma Modern Sanat Müzesi ve Forum Antalya Alışveriş Merkezi olarak projelendiriliyor. ![]()
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yönetici
|
Hasan Üstün'ün, TMMOB'nin başlattığı inceleme hakkında Radikal'de çıkan yazısı;
TMMOB için 'yol haritası' Hasan Üstün'ün kişisel ricası, yazıya ilgi gösteren okuyucuların en altta verilen dipnotlarda internet linki olan yazıları da okumaları yönünde. Üstün, iki yıllık bir dönemi kapsayan tartışmalarla ilgili yazının bağlamının ancak böylece tamamen ortaya çıkabileceğini belirtiyor. Alıntı:
En son Zeynep Güney tarafından düzenlendi : 15-08-2007 10:47. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yönetici
|
Hasan Üstün'ün 12 Ağustos 2007 tarihinde Radikal İki ekinde yayınlanan yazısını değerlendiren Osman Aydın tarafından kaleme alınan yazıya aşagıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Antalya gerçekleri Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
"...Büyükşehir Belediyesi, burasının tapusunu almadan proje bütünlük teşkil ettiği için proje geliştirilemiyor. Büyükşehir Belediyesi bu alanı kent meydanı, yeşil alan, gezi yeri olarak düşünmüş; altını da otopark yapmak istiyor. Gayet güzel bir proje.
Bazı muhalefet partilerin temsilcileri, “burası kesinlikle ticari alan olacak, hatta üçüncü şahıslara terk edilecek, Özel İdare’nin yerini vermeyelim” diye siyaset yapıyorlar..." Cumhuriyet Meydanı, Kaleiçi, Kalekapısı ve Doğu Garajı gibi Antalya'nın önemli alanlarını kapsayan Kentsel Dönüşüm projesiyle ilgili Akşam Gazetesi'nden yeni bir yorum geldi. Akşam'dan İdris Taş'ın yazısına buradan ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|