|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar Dicle Üniversitesi sayfası açılmıştır.
Hepinizin katılımını bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım.Herhengi bir adres yazmamışsın,forumda da Dicle Üniversitesi başlığı görünmüyor...
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Dicle Üniversitesi neden halen açılmadı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Sevgili mhmtsanli,
Forum'da altbaşlıklar yöneticiler tarafından açılmaktadır. Alt başlığın açılması için Arkitera Forum Yöneticileri'ne isteğinizi iletmelisiniz. Talebinize en kısa zamanda cevap verilecektir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
[quote=KelebeKırmızı]Merhaba tiger,
Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım.Herhengi bir adres yazmamışsın,forumda da Dicle Üniversitesi başlığı görünmüyor...[/QUOTE merhaba mine ben okul sayfalarını kendimizin açabildiğini zannediyordum.Meğerse öyle değilmiş. ;Ama forum yöneticilerine mesaj gönderdim herhalde en kısa zamanda açarlar. Bu arada istemedende olsa arkadaşlara yalnış bilgi verdiğim için özür dilerim.Dicle Üniversitesi sayfası açılır açılmaz hepinizi bekleriz... Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Öncelikle herkese merhaba,
Dicle Üniversitesi başlığı açılmıştır. Dicle Üniversitesi ile ilgili farklı konu başlıkları altında duran mesajlar bu başlık altında toplanmıştır. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
hayırlı ve uğurlu olsun :)
Merhaba Dicle'li dostlarım,
Sizleri de forumda görmek mutluluk verici.Sayfanız hayırlı olsun,Görüşmek üzere...
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Dicle Üniversitesi forumuna hoş geldiniz
Tüm mimarlık öğrencilerine duyurulur!!!
forumda Dicle Üniversitesi bölümü açılmıştır. Hayırlı uğrulu olsun. Tüm sorunlarınız için benim imzama tıklamanız yeterli... Not: Bir Klavye kadar yakınız... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yaklaşık iki~üç gün önce başlatmış olduğum forumda yaptığım girişimin hemen yanıtlanacağını düşünerek Dicle Üniversitesi sayfası açılmıştır demiştim.
Girişimlerimiz geç de olsa sonuç verdi ve sayfamız 01.08.2005 itibariyle açıldı.Başta arkitera forum yöneticileri olmak üzere sayfamızın açılmasında bize yardımcı olan diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Sayfamızın,sanat ve tekniğin bir diyalektiği olan mimarlığa ve bizlere maksimum derecede fayda getirmesini dileyerek Hepinizi sayfamıza davet ederiz.
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Mimarlık ve Eğitim Kurultayı
Arkadaşlar biliyorsunuz mimarlık eğitimi aynı zamanda mimarlık mesleğimizin temeli ve başlangıcıdır. hepimiz şunu iyi biliyoruz ki bir yapının temeli ne kadar sağlam olursa yapı o derece sağlam yükselir. Bunu meslek yaşamımıza formulize edersek arkadaşlar bence şu mimarlık ve eğitim kurultayına büyük ve profesyonel katılım sağlıyalım derim. Bu çağrım özellikle Öğrenci Üye temsilcilerine. Mimarlar odası Diyarbakır Şubesi Öğrenci temsilcisi olarak diğer şube öğrenci temsilcilerine bir an once ortak bir platformda bir araya gelme çağrısı yapıyorum...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
yeni ogretım yıllı
Arkadaslar yenı egıtım-öğretim yıllı hepimize hayırlı uğurlu olsun....
![]() Çok klasik oldu ama napalım bu seferlik bole... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaslar yenı egıtım-öğretim yıllı hepimize hayırlı uğurlu olsun....
![]() Çok klasik oldu ama napalım bu seferlik bole... evet...yorgun günler,uykusuz geceler bizi bekliyo..ama dünyaya bi daha gelsem yine mimarlık okurdum eminim |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar Dicle üniversitesi mimarlık mühendislik fakültesi mimarlık bölümü öğrenci temsilcisi 01.05.2006 tarihinden itibaren Mimarlık bölümü 3.sınıf öğrencisi, Sayın Serdar KAPLAN'dır kendisine görevinde başarılar dileriz.Her türlü öğrenci etkinliği için kendisi ile iletişime geçilmesi duyurulur...
saygılarım ve başarı dileklerimle... Mahmut ŞANLI Dicle Mim. 401 ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
mrb arkadaşlar. bişiyi merak ediorum.dbakırda mimarlık eğitimi hakkında bişi yazmamışınız.bence biraz bahsederek bizide bilgilendirmelisiniz.eğitimin ne derecede olduğunu merak ediorum.bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
burada dicle den kimse var mı ? mezun olmamış
En son frenetico tarafından düzenlendi : 10-07-2007 19:07. |