|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
hatır için yaptım
mimar değilim (inşaat mühendisiyim) ilk mimari görsel çalışmam diyebilirim.. Muğla'da bir mimarlık bürosunda çalışan arkadaşım için yaptım Acad + Max +Vray kullanılarak yapılmıştır.
yaklaşık render süresi 15 dakika ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrikler...
elinize sağlık... bence kafi ve vafi...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Çalışmanızdan çok eleştirim hatır olayınadır.
Bence bu işler de hatır olayı artık olmamalı. Bu işler bir sektör haline geldi. İnsanlar sırf bu işler için şirketler açmakta, render farmlar kurmakta. Sadece kendi başına, ailesini ve kendisini bu işlerden geçindiren, ekmek paralarını bu işlerden kazanıp karınlarını doyuran insanlar tanıyorum. Böyle bir ortamda, hatır namına insanların başkalarına iş yapıp hem piyasayı düşürmelerini, hem kaliteyi düşürmelerini, hem başkalarının ekmek paralarıyla oynamalarını çok uygun bulmamaktayım. Sadece bu olay 3d işleri için olmuyor elbette. Bazı uyanıklar, dışarıya para vermemek için , sırf hatır adı altında arkadaşlarına iş yaptırmakta. Yapan insanlara kızmıyorum tabiki, çok iyi niyetli bir yaklaşımla ve heyecanla hatta gurur duyarak işi kabul ediyorlar. Bundan yedi - sekiz sene önce hatır namına denildiğinde gerçekten hatrın bir anlamı vardı.. Ama şimdi bunu yaptıran piyasa şartlarınıda biliyorsa hatırdan çok, işi yaptıranın kurnazlığı ve uyanıklığı olarak görüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
eline sağlık güzel bi çalışma ... birde ilk diyorsun
devamının gelmesi dileğiyle.......... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Ufuk çizgisinde problem var sanırım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. hatır için dediğimde yanlış anlaşılma oldu sanırım
bu bir iş değildi. sadece deneme gibi birşeydi ve ben yardımcı olmak manasında kendim teklif etmiştim yapmayı. bu işi para için yapmamamın sebebi işi yaptığım insanın liseden arkadaşım olması ve hala da görüşüyor olmamız.. bu sadece bir seferlikti. yoksa her işi bedavaya yapıp piyasayı düşürme gibi bir niyetim yok. zaten bu durumda enayi pozisyonuna düşerim. henüz yeni mezun olmuş ve işin içinden çıkamamış bir arkadaşa yardım amacıylaydı ki tekrar ediyorum yardım etmeyi ben teklif etmiştim. lütfen yanlış anlaşılma olmasın.. @gün ; ufuk çizgisinde bir problem yok. environmentta yeryüzü ile gökyüzünün birleşiminin özellikle flulaştırıldığı bir hdr image bulunmaktadır.ayrıca color correction da uygulanmıştır.. yorumlarınız için tekrar teşekkürler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
devam eden çalışmalar kısmına neden alındığını merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Forumda bazen tam bitirilmesi gerektiğini düşündüğümüz işlerin yerlerini değiştirebiliyoruz.
Örneğin bitmiş işlerdeki bir işin galeri'ye girmesi gibi bitmiş işlerdeki iş yeni başlayanlar'a dahi gidebiliyor. Bu kişinin 3 boyutlu modellemeye ne zaman başladığını değil işin ne aşamada olduğuna göre değişiyor. Nasıl cgarchitect.com'da gönderdiğiniz çalışma bazen silinebiliyor bazen de galerilik olabiliyorsa buradaki çalışma şekli de budur. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilk çalışmanız olduğuna insanın inanası gelmiyor...ilke göre harkulade elinize sağlık...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|